Η μεγάλη πρεμιέρα του #Dwts6 . Μάθε τα πάντα για αυτή...

1
Αφού συστηθήκαμε και γνωριστήκαμε, συμμετέχοντες και συντελεστές κάνουν τις τελευταίες πρόβες και check, γιατί είμαστε μία ημέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “Dancing with the Stars”.

Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 21.00, θα ανάψουν τα φώτα στο πιο φαντασμαγορικό πλατό του ΑΝΤ1, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή θα μας καλωσορίσει, θα μας παρουσιάσει τα 16 ταλαντούχα αστέρια και τους παρτενέρ τους, γνωστούς χορογράφους με αξιόλογη πορεία στο χώρο, και θα υποδεχθεί την επίσης ανανεωμένη κριτική επιτροπή!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Λιάγκας, 4 προσωπικότητες με ξεχωριστό background, μαζί στην τηλεόραση για πρώτη φορά, κάθε Παρασκευή θα βρίσκονται εκεί, για να κρίνουν, αξιολογούν και να καθοδηγούν τους συμμετέχοντες, με το δικό τους προσωπικό στυλ, καθώς και να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

Παράλληλα, ο Σάββας Πούμπουρας θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις, backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show.

Τα 16 χορευτικά ζευγάρια, Διονύσης Αλέρτας και Φωτεινή Παπασταύρου, Άνθιμος Ανανιάδης και Τζένη Νικολέντζου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ηλίας Λαδάς, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Παύλος Μανογιαννάκης, Αντώνης Βλοντάκης και Ελίνα Πίνη, Αλμπέρτο Εσκενάζη και Άννα Πολύζου, Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Κετσερίδης, Βαγγέλης Κακουριώτης και Νικολέτα Μαυρίδη, Μαρία Καλάβρια και Αναστάσης Καναρίδης, Μαρία Κορινθίου και Ηλίας Μπούτσης, Μυριέλλα Κουρεντή  και Τάσος Ρούσσος, Χριστίνα Λαμπίρη και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Δωροθέα Μερκούρη και Βλαντιμίρ Μορότσκο, Άννη Πανταζή και Ρίχαρντ Σιλάγκι, Μιχάλης Σεΐτης και Κλώντια- Άννα Στόγια, Κώστας Τσουρός και Μαρία Τσίτου, θα διαγωνίζονται στη σκηνή του “Dancing with the Stars” και είναι αποφασισμένοι να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό και να παραμείνουν στο show, χορεύοντας για καλό σκοπό.

Τα έσοδα από τα επεισόδια του “Dancing with the Stars” θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Ραντεβού, σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 21.00,  για το πρώτο live του “Dancing with the Stars”! Σας περιμένουμε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το μονο που με χαλαει ειναι η παρουσια του Αλεξη Κωσταλα στην επιτροπη, δε γινεται να θελουν ανανεωμενη επιτροπη και να βαζουν το πιο "μπαγιατικο" μελος της κριτικης επιτροπης, οι ατακες του επιαναν μονο τη πρωτη χρονια μετα ηταν απλως επαναλαμβανομενος και αδιαφορος,δηλαδη δε μπορουσαν να σκεφτουν ενα πιο πικαντικο ονομα για τη θεση αυτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !