Αποκαλυπτικό: Οι νέες εξελίξεις στην κριτική επιτροπή του Dancing...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Εδώ και λίγες έχουν βγει ξανά στη δημοσιότητα διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να εντάσσεται στην κριτική επιτροπή του "Dancing with the stars" ως το τέταρτο μέλος.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Το τέταρτο μέλος αναζητείται με τον Αλέξη Κωστάλα να βρίσκεται "εκτός", αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο να μην επιθυμεί την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Να θυμίσουμε πως η τριάδα είναι η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και η Γκαλένα Βελίκοβα

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eκαναν πολυ σωστα που δεν εβαλαν ουτε Κωσταλα ουτε Λατσιο μιας και το σοου ειναι απαραιτητη η ανανεωση κ με Λατσι ο Κωσταλα + την Γκαλενα+την Αραβανη που ειναι ετσι κ αλλιως απομιμηση της Ζετας θα ηταν σαν αποψυξη του παλιου dancing.Δεν μου αρεσε καθολου η αποφαση να ενταξουν τον Κωνσταντινο Ρηγο στην επιτροπη αφου δοκιμαστηκε σε αλλο σοου προσφατα ως κριτης και δεν ειχε κανενα ενδιαφερον αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος τους για μενα,τωρα το τεταρτο μελος θα μ αρεζε να ηταν καποιο μεταξυ των Πρεζερακου,Μανωλιδου,Μπουλε,Μεταξοπουλος,Ψινακης,Α.Νεγκα,Χ.Χριστοπουλος(μιας και ανηκει στον αντ1 πλεον),Λεβεντης,Γκαγκακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ. Γτ να πάρουν από το SYTYCD τον Ρηηο και όχι τον Μετακοπουλο; Εκτός αν δεν ήθελε. Αλλά και πάλι ο Ρήγος δε μου αρέσει. Το θέμα είναι το εξής: η Ελεονώρα θα καθίσει σε όλο το σόου ή θα φύγει για να γεννήσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !