Λάκης Λαζόπουλος: «Είμαι κοντά στο να γίνουν οι ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ»

0

Ο Λάκης Λαζόπουλος όπως όλα δείχνουν έκλεισε στον ΑΝΤ1 ,κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του.


Ο ίδιος μιλά στην Espresso και μέσα σε άλλα αναφέρεται στην επιστροφή των ''Μήτσων''...

Τελικά, ο κόσμος ψωνίζει κοσμήματα στις μέρες μας; 

«Είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε, το κόσμημα είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Δεν θα πας να ''ζητήσεις'' την κοπέλα σου χωρίς να έχεις ένα δαχτυλίδι να της προσφέρεις. Δεν μπορείς να ξεχάσεις όταν βαπτίζεται ένα παιδάκι να του πάρεις έναν σταυρό, ένα ματάκι. Αυτά είναι έθιμα οικογενειακά και θρησκευτικά. Επίσης, αν έχεις επέτειο, θα πάρεις κάτι. Σε μια γέννηση ενός παιδιού πάλι το ίδιο. Βγαίνεις με μια καινούργια κοπέλα, δεν θα της κάνεις ένα δώρο; Όλα αυτά τα πράγματα διατηρούν τη ζωντάνια στις σχέσεις των ανθρώπων και στη δουλειά μας. Το κυριότερο, όμως, που μας σώζει είναι το όνομά μας, το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στον πελάτη».

Τηλεοπτικά, θα συναντηθείτε ξανά με τη Σοφία Φιλιππίδου στους «Δέκα μικρούς Μήτσους»; 

«Αν γίνουν, ναι. Νιώθω ότι είμαι κοντά στο να γίνουν. Το εύχομαι. Της το έχω ζητήσει της Σοφίας. Εκείνη με οδηγεί σωστά και μου κάνει καλό τσεκ».

Ο Δημήτρης Ψαθάς εμπνεύστηκε τη «Μαντάμ Σουσού» από μια γειτόνισσά του. Εσείς από πού εμπνευστήκατε τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»; 

«Ο μούτσος είναι ο πιο ξένος σχετικά με εμένα. Εγώ ως Λάκης δεν θα μπορούσα να μιλήσω έτσι. Όταν μπαίνω ,όμως, στον ρόλο, φαντάζομαι τι θα έλεγε. Τον τύπο του μούτσου τον είχα δει στον Πόρο. Ήταν ένας άνθρωπος που έκοβε τα εισιτήρια και έλεγχε την κατάσταση στο πλοίο. Περνάω φορώντας γυαλιά ηλίου, μου κόβει τα εισιτήρια, και όταν είχα προχωρήσει, μου φωνάζει: ''Μη νομίζεις ότι δεν σε είδα''. Αυτή η ατάκα έπεσε σαν σπόρος στο κεφάλι μου. Μεμιάς γεννήθηκε ο ήρωας. Η χήρα Μήτση μού βγήκε μέσα από τη Σαπφώ Νοταρά. Μια βαριά φωνή που μοιάζει με ανδρική, αλλά στους Έλληνες έχει καταγραφεί ως η φωνή της μεγάλης ηθοποιού. Τη Σοφία Φιλιππίδου την είχα σκεφτεί ως μια ξιπασμένη πλούσια στους ''Μήτσους, γιατί όταν τη βλέπεις σαν πλάσμα, έχει κάτι το απόκοσμο. Το μάτι της, το βλέμμα της είναι σαν να βλέπει πρώτη φορά την ανθρωπότητα και ξαφνιάζεται. Όσο για τον ήχο της φωνής της; Μπορεί να ξεκινήσει να σου κλάψει έναν νεκρό και να φτάσει σε τέτοιες νότες που να ξεκαρδιστείς στα γέλια!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !