Ράνια Θρασκιά: «Η Φαίη νομίζω πως είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Ράνια Θρασκιά υπήρξε η πιο νεαρή εκφωνήτρια ειδήσεων στην Ελλάδα, στη συνέχεια συμμετείχε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και πλέον έχει κάνει στροφή σε ένα τηλεοπτικό project με περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ψυχολόγος εξελίσσεται, ωριμάζει και πάντα «Κοιτάει μπροστά», στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Πώς προέκυψε το «Κοιτάω μπροστά» ως στήλη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1;

Ηταν κάτι που συζητούσαμε αρκετά χρόνια με τη Φαίη. Τα τελευταία χρόνια που ήμουν στη διαδικασία να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στον χώρο της ψυχικής υγείας, θα ήθελα τηλεοπτικά να κάνω κάτι που να περιστρέφεται μόνο γύρω από αυτό. Η Φαίη μου έλεγε κατά καιρούς ότι θα ήταν πολύ ωραία να έχω μια δική μου στήλη στην εκπομπή, να συζητάμε για όλα αυτά τα θέματα, που την αφορούν κι εκείνη πολύ αλλά και τους τηλεθερτές της, απλώς ήθελα να ολοκληρώσω πρώτα αυτόν τον κύκλο, ώστε να υπάρχει η ευθύνη και η βαρύτητα μιας άλλης ιδιότητάς μου όταν θα έκανα αυτό το βήμα. Αυτό έγινε τον Ιούλιο. Ολοκλήρωσα και την ειδικότητά μου μετά το μεταπτυχιακό -πέντε χρόνια ασχολούμαι με αυτό- η Φαίη επανέλαβε αυτή την πρόταση μια ωραία βραδιά στη Χαλκιδική, από αυτές τις πολλές που περνάμε, και κάπως έτσι ξεκίνησε το «Κοιτάω μπροστά».

Είναι ίσως μια πρόβα πριν το δούμε τηλεοπτικά αυτόνομο;

Όταν το ξεκινήσαμε αυτό με τη Φαίη, δεν σκεφτόμουν καθόλου κάτι τέτοιο και ούτε το σκέφτομαι. Τι θα προκύψει δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν του χρόνου θα κάνω κάτι πιο απαιτητικό στην τηλεόραση, γιατί ξεκινάει στιςαρχές του χρόνου η λειτουργία του Κέντρου Ψυχικής Υγείας που ετοιμάζω, το οποίο είναι πολύ απαιτητικό project. Είναι πολύ καινούργιο, πολύ υπεύθυνο και θέλει όλη την ενέργεια και τον χρόνο μου εκεί. Προσπαθώ ταυτόχρονα να μη λείψω πολύ από τα παιδιά μου, που από τότε που γεννήθηκαν με έχουν μαζί τους οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει με την τηλεόραση. Προτεραιότητά μου θα είναι το κέντρο ψυχικής υγείας. Αν αύτό βρει τον δρόμο του και παράλληλα μπορώ να υποστηρίξω και μια δική μου εκπομπή, θα το κάνω με χαρά, πάντα φυσικά με αντικείμενο την ψυχική υγεία.

Πώς βλέπεις τη Φαίη ως παρουσιάστρια;

Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που βελτιώνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή, στο κομμάτι της ψυχαγωγίας νομίζω πως είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει το κάνει με πολλή συνέπεια, με πολύ σταθερά βήματα και με πολλή δουλειά. Ασχολείται με τόσο πάθος με αυτό που κάνει, παράλληλα έχει μεγάλο σεβασμό στους τηλεθεατές και αυτή είναι μια συνταγή που δεν μπορεί να χάσει. Αυτό που δίνει η Φαίη το παίρνει και πίσω.

Πηγή: Real



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !