Ενεργοποίηση της ΕΡΤ σε αναπτυξιακά προγράμματα

0
Με την Ειδική Γραμματέα  Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα συναντήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος μαζί με την Υπεύθυνη Ομάδας Έργου ΕΣΠΑ Νανά Μπέτση, σχετικά με την ενεργοποίηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στα χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης ΕΣΠΑ και στα ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ένταξη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής στη δράση «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων σε περισσότερο αναπτυγμένες Περιφέρειες».

Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης προγραμματίζονται επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας (όπως π.χ. αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων και υαλοπινάκων με νέα πιστοποιημένα, αντικατάσταση παλαιού συστήματος κλιματισμού και φωτισμού με λιγότερο ενεργοβόρα κλπ), καθώς αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη θέρμανση και ψύξη των εγκαταστάσεων.

Στόχος των επεμβάσεων είναι η άμεση ενεργειακή αναβάθμιση του Ραδιομεγάρου κατά τουλάχιστον δύο τάξεις, με σχεδιασμό για επίτευξη κατανάλωσης μηδενικής ενέργειας.

Επίσης, εξετάστηκε το ενδεχόμενο δημιουργίας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αυλίδα, στο επενδυτικό πλαίσιο των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !