Update-Αποκαλυπτικό: Μέχρι Τετάρτη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Το μεγάλο θέμα των ημερών στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι το αν θα αξιοποιηθούν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Β'  μισό της τηλεοπτικής σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το tvnea.com μίλησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου, και αυτό που μάθαμε είναι ότι την Τετάρτη θα αποφασιστεί το αν θα έχουμε αξιοποίηση αυτών αλλά και σε ποιο επίπεδο θα γίνει αυτή.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, τα πολύ υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΑΝΤ1 πράγματι επιβεβαιώνουν πως υπάρχει η σκέψη ενεργοποίησης της απογευματινής ζώνης. Το τονίζω αυτό, διότι γράφεται πως αυτό δεν ισχύει και πως αποτελεί παραφιλολογία. Το αν θα γίνει ή όχι θα φανεί την Τετάρτη. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε πως αν τελικά ο Γιώργος Λιάγκας ενταχθεί στο απόγευμα, μην περιμένετε να ξεκινήσει πριν τα τέλη Φλεβάρη.


Και ο ίδιος θα χρειαστεί χρόνο να προετοιμάσει την καινούργια του εκπομπή, αλλά και το κανάλι θα πρέπει να περιμένει να ολοκληρωθεί το ANNE. Όλα αυτά, βέβαια, αν αποφασιστεί η αξιοποίησή του και δεν οδηγηθούμε σε τηλεοπτικό διαζύγιο.

Το ίδιο πάνω-κάτω συμβαίνει και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο, ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ή δεν έχει συζητηθεί το τι θα μπορούσε να κάνει στο Β' μισό...


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλησπέρα παιδιά. Μα δε μπορω να καταλαβω . Διαβαζοντας αυτες τις αναρτησες βλεπω ενα καναλι σε πανικο .. ειναι δυνατον ? Εγω πιστευω πως ο αντ1 μπορει καλλιστα να "καταστρεψει" το survivor αλλα αυτοβυθιζεται . Ειναι δυνατον ο αρναού και ο λιάγκας δυο αν μη τι αλλο πετυχημενοι και ταλαντουχοι ανθρωποι να μενουν ετσι? Τοσα σοου ετοιμαζουν . Και δεν καταλαβαινω το 2night το αγαπησαμε ολοι . Φοβουνται το σκαι τοσο πολυ ετσι??? Κριμα γιατι σαν τηλεθεατες ξερουμε οτι τον αντ1 δεν τον πιανει κανεις σε σοου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !