Όλη η αλήθεια και η αποκατάσταση για τον ξυλοδαρμό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δείτε την ανακοίνωση από την ηθοποιό Χρύσα Κλούβα:

Με την πρόσφατη ανακοίνωσή μου στον Τύπο ζήτησα να παύσουν οριστικά να δημοσιεύονται ειδήσεις, που αναίτια και απρόκλητα συνδυάζουν το όνομα μου με τα πρόσφατα γεγονότα στο ΧΥΤΗΡΙΟ, προσβάλλουν και διαταράσσουν κατάφωρα την ιδιωτική μου ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις μου με τους συναδέλφους μου και επιφέρουν τεράστια αναταραχή στην άσκηση του επαγγέλματός μου.

Αντιθέτως μετά την ανακοίνωσή μου αυτή, άρχισε νέος μεγαλύτερος κύκλος δημοσιευμάτων εις βάρος μου, με όλως προσβλητικούς τίτλους και αναφορές, που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν δημοσιογράφοι εντύπων και ιστοτόπων, όπως ότι με τη δήλωσή μου ¨αδειάζω” τον παρουσιαστή της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, κ. Φουρθιώτη, “διαψεύδω” περιστατικό ξυλοδαρμού μου από τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία Παυλίδου που αναφέρθηκε στην εκπομπή του κ. Φουρθιώτη.

Επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι έχω πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής ΆΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ κ. Φουρθιώτης ή οι συνεργάτες του ανέφεραν ότι έπεσα θύμα ξυλοδαρμού.

Εάν είχα βιώσει τέτοια επιθετική ενέργεια, όπως είναι ο ξυλοδαρμός, πράξη αντίθετη στην κοινωνική μας ηθική και σε κάθε αίσθημα δικαίου, θα είχα προβεί αμέσως στις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, που θα είχε προξενηθεί εις βάρος μου. 

Οι αναφορές λοιπόν που με παρουσιάζουν ως θύμα ξυλοδαρμού, που περίμενα δυο έτη να καταγγείλω μέσω μάλιστα τηλεοπτικού βήματος, προσβάλλουν καίρια την αξιοπρέπειά μου και θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου.

Είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να ζητώ να μην μου αποδίδονται μη γενόμενες δηλώσεις, όπως απορρέει απο το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μου και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς μου. 

Ζητώ οριστικά να σταματήσουν τα δημοσιεύματα που με εμπλέκουν με ξυλοδαρμό και με ευθύνη του διαχειριστή τους να αποσυρθούν απο τη δημόσια ανάρτησή τους στους ιστότοπους που έχουν αναρτηθεί. Άλλως επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2018

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !