Νατάσσα Τσαγκαρισιάνου: «Είναι ένας υπέροχος ρόλος»

0
Η Νατάσσα Τσακαρισιάνου είχε πολύ καιρό να κάνει τηλεόραση, κι επέστρεψε φέτος μέσα από τα ''Παλληκάρια''.  Οι παλαιότεροι,λοιπόν, τη θυμούνται από τους ''Αυθαίρετους'' και οι νεότεροι από τη σειρά του ΑΝΤ1.

H ηθοποιός μιλά στην Espresso για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη συναντά στον δρόμο,αλλά και για τον ρόλο της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1...

«Ο κόσμος όταν με συναντάει έξω, δεν με αναγνωρίζει. Γνωρίζουν τη φωνή μου και μετά καταλαβαίνουν ότι είμαι ο ρόλος, γιατί δεν έχω καμία σχέση έτσι όπως είμαι εμφανισιακά με τον ρόλο που υποδύομαι. Άλλοι μου λένε ‘’μου θυμίζεις τη γυναίκα μου’’ ή ‘’μια θεία μου που έχει καταστρέψει το παιδάκι της’’. Μου λένε διάφορα τέτοια. Το ότι εγώ καταφέρνω να θυμίζω σε κάποιους έναν άνθρωπο που είναι παράδειγμα προς αποφυγήν και έχω αγαπηθεί γι’αυτό με κάνει να χαίρομαι πολύ. Το πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιες μαμάδες που συμπεριφέρονται έτσι; Και επειδή τις έχω δει και τις έχω ζήσει, λέω ‘’είναι η ευκαιρία ,Νατάσσα, να δείξεις τι ακριβώς συμβαίνει’’ και το έχω πάρει πολύ προσωπικά το ζήτημα, γιατί είναι ένας υπέροχος ρόλος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !