Μάνος Παπαγιάννης: Ανατρέπει όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα - Ποιος ο ρόλος του Σωτήρη Καλυβάτση;

0

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή "Το Πρωινό", για πρώτη φορά μετά το περιστατικό που συνέβη με τη Σοφία Παυλίδου.

Αφού περιέγραψε τη δική του εκδοχή όσων έγιναν στα παρασκήνια του θεάτρου «Χυτήριο», την περασμένη εβδομάδα, και αποκάλυψε πως ο Σωτήρης Καλυβάτσης του είπε ότι η Σοφία Παυλίδου επίτηδες δεν έκανε την επίμαχη κίνηση στην παράσταση και ξεκίνησαν όλα, πρόσθεσε: «Άνοιξα έντονα την πόρτα. Το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της, δεκτόν. Το δέχομαι, λάθος μου και αυτό. Μπορεί να ένιωσε ότι κινήθηκα απειλητικά, εγώ δεν το ένιωσα. Κι εγώ βία υπέστην. Μου επιτέθηκε κατευθείαν, με χτύπησε στο πρόσωπο πραγματικά πολύ άσχημα και την απώθησα. Πραγματικά αυτό έγινε, τίποτα άλλο».

«Αμέσως ήρθε ο υπεύθυνος του θεάτρου, κ. Καλογεράς, και τρόμαξε που με είδε. Νιώθω τρομερά αδικημένος. Είμαι το θύμα! Εάν εγώ χτυπούσα τη Σοφία, θα υπήρχε ένα στοιχείο ότι τη χτύπησα. Εγώ την έσπρωξα και η Σοφία έπεσε. Και αμέσως έφυγα, με ένταση, βρίζοντας. Δεν πήγα επιθετικά, έτσι μπορεί να το εξέλαβε. Δεν έσπασε η πόρτα, όχι βέβαια!» συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ ανέφερε: «Κατάλαβα ότι ξεφύγαμε και γι' αυτό τον λόγο σηκώθηκα κι έφυγα. Κατεβαίνοντας τη σκάλα είδα τον Σωτήρη Καλυβάτση. Δεν ήταν καν μπροστά. Ήρθε ένας υπεύθυνος του θεάτρου, επειδή άκουσε τις φωνές. Πίσω από αυτόν τον άνθρωπο ήταν η Κόνι Μεταξά και θα δούμε στο δικαστήριο τι είδε».

«Θες να σου πω τη συνέχεια; Μετά από όλο αυτό, σηκώνομαι και φεύγω. Ότι ο Καλυβάτσης με έβγαλε από το καμαρίνι, πιο ψέμα δεν υπάρχει. Έφυγα μόνος μου» επεσήμανε, ενώ για την επόμενη μέρα τόνισε: «Την επόμενη μέρα, ζήτησα συγγνώμη από το θίασο και την παραγωγή για την αναστάτωση. Ήμουν πρόθυμος να ζητήσω συγγνώμη και από τη Σοφία Παυλίδου. Μετά ήρθε η αστυνομία να με συλλάβει, αλλά κρύφτηκα, έφυγα. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Είπα μετά το αυτόφωρο ότι θα πάρω να ζητήσω συγγνώμη από τη Σοφία. Όχι γιατί είμαι ένοχος, αλλά για να μην πάρει τόση έκταση αυτό το θέμα».

«Δεν το έκανα. Δεν χτύπησα άνθρωπο» ξεκαθάρισε ο Μάνος Παπαγιάννης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να πει: «Είμαι το θύμα της ιστορίας. Αμύνθηκα. Πριν πάει στο νοσοκομείο, η Σοφία Παυλίδου πήρε άδεια. Αυτό μπορεί να το έκανε επειδή θίχτηκε ο εγωισμός της, ίσως και για το θέμα της Αγγελικής, που ήρθε και την αντικατέστησε».

Σχετικά με την ανάρτηση του Χρήστου Φερεντίνου, ο Μάνος Παπαγιάννης είπε: «Δικαίως αντιδρά έτσι. Το σέβομαι απόλυτα. Δεν γνωρίζει τι πραγματικά έγινε. Ήταν ζευγάρι, εννοείται πως θα στηρίξει τη γυναίκα του».

Όσο για το αν θα ήθελε να λυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση είπε: «Το θέλω πολύ. Αν τα βρούμε χωρίς εκατέρωθεν εξηγήσεις δημόσιες, θα μου μείνει το στίγμα. Πες ότι μετά από χρόνια γίνεται το δικαστήριο και δικαιώνομαι, εγώ θα έχω καταστραφεί επαγγελματικά;» επισημαίνοντας: «Θεωρώ ότι είναι λάθος όλο αυτό. Για μένα η Σοφία Παυλίδου έκανε λάθος σε πολλά πράγματα. Έχουμε παιδιά, πηγαίνουν σχολείο. Γιατί να τα ακούν όλα αυτά;».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !