Ράνια Θρασκιά: Το ξεκίνημα της καριέρας, τα δελτία ειδήσεων, και τα νούμερα...

0

Η Ράνια Θρασκιά, που φέτος βρίσκεται στο ''Πρωινό''' του ΑΝΤ1 με έναν διαφορετικό ρόλο, εκείνο της ψυχολόγου, μιλά για το τι κρατά από την αρχή της καριέρας της, την τηλεόραση σήμερα,
αλλά και για το πόσο διαφορετικά είναι όλα από όταν παρουσίαζε το ''Κοιτάω μπροστά''.

Τι έχει αλλάξει από τότε που παρουσίαζες το «Κοιτάω μπροστά» στο Alter;  

Έχει αλλάξει μια ολόκληρη κοινωνία. Όλα είναι πολύ πιο δύσκολα, Η Ελλάδα και με την οικονομική κρίση αλλά και με τις επιμέρους κρίσεις ηθικών αξιών, προσώπων, θεσμών, έχει περάσει σε μια φάση με σημαντικά προβλήματα στην ψυχολογία των ανθρώπων, γιατί οι απότομες αλλαγές αυτό φέρνουν. Μεγάλες αλλαγές να τις διαχειριστούμε, άρα προβλήματα σοβαρά και ουσιαστικά στην καθημερινότητά μας. Έχω αλλάξει πολύ κι εγώ μέσω της μητρότητας, των εμπειριών μου, των σπουδών μου, οπότε έχει αλλάξει και η προσέγγισή μου. Έχει αλλάξει η ματιά μου για την τηλεόραση και για το τι θέλουν οι τηλεθεατές, γιατί όλα αυτά τα χρόνια περισσότερο δεν ήμουν και λιγότερο ήμουν στην τηλεόραση. Μπορούσα να λειτουργήσω ως τηλεθεάτρια, να δω τι θα ήταν αυτό που θα με «γέμιζε» να παρακολουθήσω και να ακούσω, τι θα με βοηθούσε, και παράλληλα με ποιον τρόπο θα μπορούσα εγώ να το υπερασπίσω καλύτερα.  

Εσύ έχεις κάνει και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Τι κρατάς στην ψυχή σου;  

Κρατάω τα δελτία ειδήσεων, γιατί ήταν η αρχή μου. Ημουν μόλις 24 ετών όταν πήρα από το Μακεδονία ΤV τη μεταγραφή στον ΑΝΤΙ. Συνέπεσα σε μια εποχή που το να λες δελτίο αποτελούσε πραγματικό τίτλο τιμής. Είχα την ευτυχία να γίνει ένα όνειρό μου πραγματικότητα και ταυτόχρονα να είμαι η πιο νεαρή newscaster στην Ελλάδα. Βρέθηκα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπου δεν συγχωρούνταν εύκολα τα λάθη και η απειρία. Παράλληλα, έμαθα πάρα πολλά και καθορίστηκα σε ακόμη περισσότερα, αφού ήμουν ακόμα σε μια ηλικία που διαμορφώνει κανείς την προσωπικότητά του. Δούλεψα σκληρά, μαθαίνοντας πολλά. Μου άρεσε που η πορεία μου συμπεριελάμβανε ατελείωτες ώρες δουλειάς και πολλές εμπειρίες βασισμένες στην αξιοκρατία που επικρατούσε εκείνη την εποχή. Έβλεπα γύρω μου εργατικούς ανθρώπους με όραμα, που ανταμείβονταν με τον καλύτερο τρόπο. Εκείνη ήταν μια λαμπρή εποχή για την τηλεόραση και χαίρομαι που αποτέλεσα κομμάτι της.  

Πώς σου φαίνεται σήμερα η ελληνική τηλεόραση; 

Όσο τα κανάλια επενδύουν σε νέες εκπομπές, αλλά και σειρές σε επίπεδο μυθοπλασίας, είμαστε σε καλό δρόμο. Κάτι τέτοιο δείχνει ότι συντηρούνται τα κανάλια και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Παρ' όλα αυτά, κάθε εποχή έχει και κάποια σημάδια παρακμής. Φέτος έχουμε και από τις δύο περιπτώσεις.  

Σε απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;  

Ναι! Είναι κάτι που έκανα από την πρώτη ημέρα που ήμουν στην τηλεόραση. Τα νούμερα τηλεθέασης αποτελούν ένα σημαντικό μέτρο για τη ματαιοδοξία και τον εαυτό μας. Από εμάς τους ίδιους μέχρι τους εργοδότες μας και τον κόσμο. Με ενδιαφέρει να υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνω. Θέλω γα γνωρίζω αν πρέπει να αλλάξω ή να ενισχύσω κάτι.  

Real Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !