Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ρίχνει απίστευτη «μπηχτή» για συνεργάτη του Γιώργου Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

O δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στον "Ελεύθερο Τύπο" και είπε πολλά. Εκτός των άλλων, αποκάλυψε το κλίμα της ομάδας της εκπομπής "Στην φωλιά των κου κου", που συμμετέχει τη φετινή σεζόν, για τα νούμερα τηλεθέασης και τον Γιώργο Λιάγκα.


«Τελικά έπραξα σοφά, έστω  και την τελευταία στιγμή, που αποφάσισα να κάνω καθημερινό και φέτος. Με τα παιδιά περνάω εξαιρετικά, η δουλειά είναι συλλογική με καθημερινή ενίσχυση από τους ανθρώπους του προγράμματος του STAR, η παραγωγή Green Pixels είναι φέτος η πλουσιότερη και η πιο επαγγελματιή σε καθημερινή πρωινή εκπομπή, η αρχισυνταξία είναι δίκαιη με στόχο το γενικό καλό και όχι την προώθηση των...ημετέρων. Είμαι ο εαυτός μου φέτος και ξυπνάω από το χάραμα με πολλή διάθεση να πάω στο στούντιο για να κάνουμε σύγχρονη τηλεόραση. Όταν νιώθεις να σε υπολογίζουν, αυτό σου γεννά ευθύνη και σου προκαλεί δίψα.»

«Αν θες να μιλήσουμε για νούμερα, για τάση δηλαδή, ναι είμαι και εγώ και το κανάλι πολύ ευχαριστημένοι. Αυτή την ώρα η σχέση του τηλεθεατή με το τηλεκοντρόλ είναι μία άρρηκτη σχέση συνήθειας. Το STAR δεν είχε ζώνη σε αυτή την ώρα, παρόλο αυτά στο 9.00-10.30 είμαστε πολλές μέρες πρώτο κανάλι, σε τέταρτα κάνουμε και εικοσιάρια και πλέον τρέχουμε 13%-14% στο νεανικό. Στο 9.00-12.00 η πρώτη εκπομπή τρέχει έως 19% και η τελευταία με 8%, άρα έχει φέτος μοιραστεί η πίτα σε ένα πολύ μικρό κοινό αυτή την ώρα.»

«Τη Φαίη δεν τη βλέπω ως αντίπαλο. Άλλωστε, στο 9.00-10.00 που βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 δεν βγαίνει η Φαίη, αλλά ο "δάσκαλος" Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη, ήταν, είναι και θα είναι μία συνεργάτις μου για μία χρονιά που με τίμησε με την επιλογή της και πέρσι της εύχομαι ολόκαρδα να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδάκια της. Η Φαίη ξέρει πολύ καλά να κάνει γυναικείο πρωινό. »

«Ο Γιώργος γεννήθηκε για τηλεοπτικές εκπομπές λόγου. Είναι ευφυής, γρήγορος τηλεοπτικά και ταλαντούχος. Ξέρει πως να μην περνά απαρατήρητος και κάνει επιθετική τηλεόραση. Δεν του έχει "κάτσει" το project ακόμα. Νομίζω ότι θα πρέπει να ανανεωθεί από παλιούς "καμένους" συνεργάτες που μόνο "βαρίδια" είναι στις προσπάθειες του.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !