Ο ηθοποιός, Ηλίας Μελέτης , που για ακόμη μια σεζόν βρίσκεται στο ΣΟΪ ,μιλά τόσο για την τηλεόραση όσο και για την αναγνωρισιμότητα...


Πού εκφράζεται καλύτερα ;Στο θέατρο ή στην τηλεόραση;

«Ως καινούργιο στοιχείο σ' εμένα, εκείνο της τηλεόρασης, μου έχει δώσει ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι πια και σε αυτό το κομμάτι. Το θέατρο είναι μεγάλη αγάπη, η τηλεόραση είναι έρωτας».

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το σίριαλ, «Το σόι σου»... 

«Τόσα χρόνια ήμουν μαθημένος στην ουσία της δουλειάς, που δεν είχε σχέση με τον αν είσαι αναγνωρίσιμος, αλλά με το πόσο καλός ή κακός είσαι σ' ένα ρόλο. Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα εξωγενές, δευτερεύον πράγμα το οποίο δεν με απασχόλησε ποτέ, και τώρα που υπάρχει προσπαθώ να το χειριστώ όσο πιο κομψά μπορώ. Βέβαια, δεν μου έχει συμβεί κάτι τρομακτικό, να σκάνε ξαφνικά 50 παιδάκια και να ζητάνε αυτόγραφο ή να σταματάνε τα αυτοκίνητα στον δρόμο και να γυρίζουν να κοιτάνε. Δεν είμαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ! Θέλω να πω ότι μια αναγνωρισιμότητα του να πας στον μπακάλη και να σου πει: ''Ήσουν καλός χθες στο επεισόδιο'', εντάξει, αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Πέρα από αυτό, δεν έχει κάποια διαφορά. Σίγουρα βοηθάει στο ότι σε γνωρίζουν περισσότεροι άνθρωποι του χώρου κι έτσι ίσως έχεις περισσότερες πιθανότητες να δουλέψει όταν σε ξέρει ο άλλος και σε έχει δει κάπου».

Αυτά δήλωσε στο Λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: