"Έλα Στη Θέση Μου":Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο της Φαίης για Ρενάτα-Βασιλίνα!

0

Το "Έλα Στη Θέση Μου" επιστρέφει τη Δευτέρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου για το περιοδικό "TiVi Σίριαλ" η Φαίη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Ρενάτα να κερδίσει τον Αχιλλέα!

Από τη μέρα που ο Αχιλλέας επέστρεψε στο «τιμόνι» της εταιρείας έχει πάρει το παλιό, γνώριμο, σκληρό πρόσωπό του προσπαθώντας να πείσει τους άλλους, ενώ μέσα του πονάει για όσα έχει κάνει στη Ρενάτα που αγαπά όσο τίποτε άλλο! Την ίδια στιγμή, η Βασιλίνα δεν τον αφήνει ούτε λεπτό από τα μάτια της, με αποτέλεσμα η Ρενάτα να μην μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει και να πονά επί… δύο!

Η Φαίη, η οποία καταλαβαίνει ακριβώς τι συμβαίνει ανάμεσα στον Αχιλλέα, τη Βασιλίνα και τη Ρενάτα, δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτό το «παιχνίδι» και έτσι εκμυστηρεύεται στην τελευταία μια σατανική ιδέα που έχει για να χτυπήσει τη Βασιλίνα εκεί που πονάει! Ποια είναι αυτή η ιδέα; «Η Βασιλίνα πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε σένα και τον Αχιλλέα! Και για να γίνω πιο σαφής, ότι έχετε σχέση στα κρυφά!», λέει αρχικά η Φαίη και στη συνέχεια της αναλύει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο η Ρενάτα θα προσποιείται ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους κάθε φορά που μπαίνει στο γραφείο του Αχιλλέα και κυρίως κάθε φορά που βγαίνει!

Η Ρενάτα δυσανασχετεί με την ιδέα της Φαίης, καθώς όπως της λέει "δεν είναι καλή στο να προσποιούμαι! Και πες ότι το κάνω, τι θα καταφέρω με αυτό; Θα την κάνω να ζηλέψει;" Εκείνη τη στιγμή η Φαίη της λέει κάτι πιο σημαντικό: "Aυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πετύχεις πραγματικά!Θα κάνεις τη μικρή να εκτεθεί με ανεπανόρθωτο τρόπο!".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !