ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για τη μετακόμιση της Χριστίνας Λαμπίρη στην πολύ πρωινή ζώνη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Πριν λίγες μέρες γράφτηκε πως στο Έψιλον συζητιέται πολύ έντονα η δημιουργία του διδύμου Σπύρου Χαριτάτου με Χριστίνα Λαμπίρη, ώστε να παρουσιάσουν μία νέα ενημερωτική εκπομπή στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί το "Φτιάξε Καφέ" της Κατερίνας Καινούργιου στη ζώνη 10 με 1.

Η παραπάνω πληροφορία ισχύει κατά το ήμισυ. Το tvnea.com έκανε ρεπορτάζ και σας παραθέτει το τι συμβαίνει. Πράγματι, κατά πάσα πιθανότητα η Χριστίνα Λαμπίρη θα μετακομίσει ξανά από τη μεσημεριανή ζώνη στην πολύ πρωινή με το "Εμείς" ή μία παραπλήσια εκπομπή.

Δεν ισχύει όμως ότι μαζί της θα βρίσκεται ο Σπύρος Χαριτάτος, αφού αναζητούνται άλλα πρόσωπα που θα μπορέσουν να στελεχώσουν αυτή τη νέα δύσκολη προσπάθεια. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πρέπει να σκεφτεί η Άλκηστις Μαραγκουδακη ότι πρέπει να στηριχτεί με πρόσωπα που έχουν σχόλιο και άποψη και πρέπει να αυξηθεί το πρότζεκτ και θα ήταν η καλύτερη λύση ένα τέτοιο πάντρεμα στιλ Χαριτατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε, ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !