Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει για τις συνεχείς αλλαγές που επηρέασαν το ΣΟΥΚΟΥ...

0
Η Μαρία Μπεκατώρου, που τη φετινή σεζόν έκανε την απόλυτη ανατροπή με το STILL STANDING, μιλά για τις συνεχείς αλλαγές στο ''ΣουΚου'', και για το ότι εξέφρασε τη φοβία της όταν πήγαν μεσημέρι...

Την σεζόν που πέρασε δοκιμάστηκες σε διάφορα πρότζεκτ. Ο απολογισμός τι πρόσημο έχει;  

«Σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα, και συμπεριλαμβάνω και αυτά που παρουσίασα το 2017, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Το ''Σου-Κου'' το αγάπησα πολύ, αλλά δεν του έκαναν καθόλου καλό όλα αυτά τα ''πηγαινέλα''. Οι αλλαγές στην ομάδα και στην ώρα προβολής της εκπομπής. Το ''Σου-Κου'' είχε δείξει πως έχει μια δυναμική. Δεν καταφέραμε λόγω των αλλαγών να δημιουργήσουμε ένα σταθερό ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό».

Δηλαδή είχες εκφράσει ενστάσεις όταν η εκπομπή μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη; 

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην αρχή, αλλά είπα ''πάμε να το κάνουμε''. Ήταν δεδομένη η αλλαγή ώρας προβολής. Εξέφρασα τις φοβίες μου και την ανασφάλειά μου. Ευτυχώς .όμως, στη συνέχεια επιστρέψαμε πάλι πρωί. Όλο αυτό, ωστόσο, σίγουρα δεν έκανε καλό στην εκπομπή. Η εκπομπή ξεκίνησε με άλλους ανθρώπους, συνέχισε με άλλους, και τελείωσε με άλλους. Όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες, αλλά και πίσω από αυτές. Να σου διευκρινίσω πως τον Νίκο Μουτσινά όχι απλά τον εκτιμώ, αλλά τον νιώθω δικό μου άνθρωπο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον εκτιμώ πραγματικά. Οι αλλαγές των ομάδων δεν ευνοούν ούτε τον παρουσιαστή ούτε το κανάλι. Όμως, πραγματικά πέρασα καλά στο ''Σου-Κου''».

Tv Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !