Το "Ράδιο Αρβύλα" αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο πετυχημένες και διαχρονικές εκπομπές του ΑΝΤ1!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ευγενία Σαμαρά που συνεργάστηκε με την εκπομπή, μιλάει για την συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη και την υποκριτική.

«Στα 19 μου και ενώ σπούδαζα στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποφάσισα να ξεκινήσω τις σπουδές μου και στο θέατρο, στη δραματική σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Εκείνη την περίοδο έμαθα ότι άνοιγε ένας ραδιοφωνικός σταθμός, ο Imagine του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά. Χτύπησα το κουδούνι, έκανα ένα ντέμο και με πήραν.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία ήρθε και η πρόταση για το Ράδιο Αρβύλα. Ήταν μία ομάδα με την οποία δούλευα ήδη ένα χρόνο κι ένιωθα ασφαλής μαζί τους. Το Ράδιο Αρβύλα ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Είναι πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι, γιατί με αγκάλιασαν από τα πρώτα μου βήματα.
Επειδή η δημοσιότητα προερχόταν από την Αρβύλα, όταν κατέβηκα στην Αθήνα ως ηθοποιός με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αλλά εγώ δεν ανησύχησα. Είπα “δείτε με και αν δεν σας κάνω, δεν πειράζει”. Υπάρχουν οι ανοιχτόμυαλοι που θα σου δώσουν την ευκαιρία και υπάρχουν κι άλλοι πολλοί κάθετοι, οι οποίοι τελικά δεν με αφορούν», είπε στο People.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]