Είναι οριστικό και σήμερα προβλέπεται να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές, ενώ μάλιστα έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Βέβαια φεύγει από την εκπομπή και θα αντικατασταθεί λόγω ανωτέρας… χαράς, ενώ μάλιστα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στη θέση της πολύ σύντομα!

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα που όπως έχει κάνει η ίδια γνωστό είναι έγκυος. Ε, καιρός λοιπόν να υποδεχτεί… τον πελαργό και όπως είναι λογικό είπε το «καλωσόρισμα» να μην γίνει on air, ενώ είναι στο πλατό της εκπομπής «Rodeo».

Όπως λοιπόν έχει συνεννοηθεί με τους συνεργάτες της αλλά και τα στελέχη του ΣΚΑΪ σήμερα είναι η τελευταία μέρα που θα είναι στην εκπομπή πριν το «καλωσόρισμα» που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα! Ωστόσο έκπληξη είναι και το άτομο που θα καθίσει στη θέση της στην απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΪ δίπλα από τον Βαγγέλη Περρή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η αντικαταστάτρια της Αθηναΐδας Νέγκα θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος ήταν στο δυναμικό της ΕΡΤ και μάλιστα υπήρξε πλήθος επικριτικών δημοσιευμάτων για την επιλογή της τότε διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης να αναλάβει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή.

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς /  Newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: