Σε ετοιμότητα οι καναλάρχες για τα θεματικά κανάλια

0
Αν και παραμένει άγνωστο ακόμη το πότε θα προκηρυχθούν οι θεματικές άδειες η πλειοψηφία των καναλαρχών είναι alert, δεδομένου ότι η απόκτησή τους θα είναι η επόμενη σκληρή μάχη! Κι αυτό διότι οι άδειες θα είναι μόλις τρεις και οι μνηστήρες πολλοί περισσότεροι… Δεδομένου ότι τα κόστη της θεματικής είναι χαμηλά, ενώ οι προσδοκίες από τα διαφημιστικά έσοδα υψηλά.

Με εξαίρεση λοιπόν τον Θοδωρή Κυριακού που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κατοχυρώσει τη μία από τις τρεις άδειες, για λογαριασμό του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV»… Για τους υπόλοιπους είναι άγνωστες ακόμη οι προθέσεις τους. Παρόλα αυτά παρακολουθούν στενά την υπόθεση και μελετούν τις δυνατότητες της αγοράς.

Φυσικά κάθε επιχειρηματίας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και στοχεύσεις. Και δεδομένου ότι δεν προβλέπονται από τη νομοθεσία ενημερωτικά θεματικά κανάλια το ενδιαφέρον όλων θα επικεντρωθεί στην ψυχαγωγία και τον αθλητισμό. Δηλαδή δυο τομείς όπου οι διαφημιστές θα κάνουν ουρές!

Κατά συνέπεια και η μάχη μεταξύ των ενδιαφερομένων θα είναι σκληρή… Αφού όσοι απέκτησαν άδεια γενικού περιεχομένου με 35 εκ ευρώ, την υποχρέωση των 400 εργαζομένων και τα υψηλά κόστη της ενημέρωσης που στην ουσία είναι χασούρα, δύσκολα θα αφήσουν να αλωθεί η αγορά των θεματικών από νέους παίκτες. Για αυτό δεν αποκλείονται οι συνέργειες που θα εξασφαλίσουν παρουσία και μερίδιο.

Έτσι τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους ιδιοκτήτες του STAR και του ΣΚΑΙ, Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο αντίστοιχα, μιας και ο Κοντομηνάς του ALPHA δεν αναμένεται με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Πηγή:Enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !