Έτσι επιστρέφουν τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ του Ant1...

0

Τετάρτη 10 – Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 21.00 
 
19ο επεισόδιο :Ο Πέτρος νιώθει ελεύθερος όταν βλέπει την Κατερίνα με άλλον κι αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση του με τη Θάλεια. Ο Χριστόφορος, όταν μαθαίνει ότι η Βιολέτα αποπειράθηκε να πάει με άλλον άντρα, ζηλεύει παράφορα και δεν μπορεί να λειτουργήσει με άλλη γυναίκα. Η Ιουλία απαιτεί να πάρει πίσω τα χρήματά της από τον Ευτύχη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο να τα μαζέψει αλλά τα θαλασσώνει και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα.... Παράλληλα, ο Αντώνης μετά την επίθεση της μητέρας του που δεν εγκρίνει πια την Πηνελόπη πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη μητέρα του ή τη σχέση του. Ο Μηνάς δέχεται το απροκάλυπτο φλερτ του Ρένου. Η Κατερίνα σε συνεργασία με τη Βιολέτα καταστρώνει σχέδιο για να μάθει τα μυστικά της Θάλειας και είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα ψέματα της στον Πέτρο την ίδια ώρα που η Δανάη επιστρέφει από το χωριό έχοντας μάθει για τη νέα γυναίκα στη ζωή του Πέτρου… 

20ο επεισόδιο :Ο Πέτρος σοκάρεται μαθαίνοντας από την Κατερίνα ότι η Θάλεια του είχε πει ψέματα, ενώ δεν ξέρει πώς να αντιδράσει με τις τρεις πρώην του μαζί. Ο Μηνάς και ο Άγγελος τσακώνονται με αφορμή τον Ρένο. Η Δανάη έχει άλλη μια δυσάρεστη συνάντηση με την Κατερίνα, ενώ ο Πέτρος είναι στα πρόθυρα κρίσης ηλικίας και αποφασίζει να ξεκόψει απ’ όλες τις γυναίκες που τον βασανίζουν. Ο Αντώνης είναι έξαλλος με τον Ευτύχη και τη μητέρα του λόγω του φιλιού. Ο Ευτύχης, όμως, θα καταφέρει να τον φέρει με τα νερά του, προτείνοντάς του να το χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει την Ιουλία. Η Μάρθα μαθαίνει από την Ιουλία ότι ο Ευτύχης της επέστρεψε τα χρήματα και απορεί πού τα βρήκε, την ίδια ώρα που ο Ευτύχης – ενδίδοντας στην πρόταση του Γρηγόρη – μιλάει στα παιδιά του. Η Κατερίνα και η Βιολέτα αποφασίζουν να πάνε για ψώνια «φορτώνοντας» τις πιστωτικές κάρτες του Χριστόφορου. Μόλις μάθει εκείνος το ποσό που ξόδεψαν – και κυρίως τι ψώνισαν - θα πάθει κρίση ζήλιας και θα βγει εκτός εαυτού. 

21ο επεισόδιο:  Η πρεσβυωπία οδηγεί τον Πέτρο σε νέα στάση ζωής. Η Κατερίνα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να τον διεκδικήσει, έχοντας πια να ανταγωνιστεί μια λίστα που ο Πέτρος βρήκε στο ίντερνετ με πράγματα που θα έπρεπε να έχει κάνει πριν τα 40 και είναι αποφασισμένος να κάνει τώρα! Η ίδια λίστα θα βοηθήσει τον Αντώνη να πατήσει πόδι στην Ιουλία και να «ενηλικιωθεί», ενώ τρελαίνει όλους τους υπόλοιπους συγκάτοικους. Ο Μηνάς περνάει ένα μικρό υπαρξιακό, όταν τον κατηγορούν πως όλη του η ζωή είναι οι άλλοι. Μία συνάντηση της Μάρθας με την Ιουλία θα την βοηθήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !