#ANNE : Διαβάστε τη συναρπαστική συνέχεια πριν παιχτεί στην Tv!

0
Ενώ η  Ζεïνέπ βρίσκεται στην φυλακή, την επισκέπτεται η μικρή. Ο Επιθεωρητής Σινάν που είναι εκείνη την ώρα εκεί, ζητάει από το κοριτσάκι να του πει όλα όσα της συνέβησαν. Όταν μαθαίνει ότι η Σουλέ την πέταξε ως σκουπίδι, καλεί αμέσως την τελευταία για ανάκριση.  Τελικά, ο  Επιθεωρητής Σινάν στέλνει τη μικρή στην υπηρεσία προστασίας παιδιών.


Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

16o επεισόδιο
Η Μελέκ το σκάσει από το ορφανοτροφείο για να βρει τη Ζεινέπ και η  τελευταία είναι πολύ χαρούμενη  που τη ξανά βλέπει. Αν και δεν της επιτρέπεται να είναι κοντά της, τώρα έχει την ευκαιρία να την αγκαλιάσει. Όμως τα νέα  για τη  Μελέκ διαδίδονται γρήγορα και ο  επιθεωρητής Σινάν  δεν δυσκολεύεται  να μάθει που βρίσκεται και με ποιαν …

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

17o επεισόδιο
Πάνω που η σχέση της Ζεïνέπ με την Γκιονούλ βρισκόταν στον σωστό δρόμο, η νεαρή κοπέλα σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της δολοφόνησε τον πατέρα της. Ενώ δεν ξέρει τι να σκεφτεί για αυτό που έμαθε , ταυτόχρονα στεναχωριέται γιατί ξέρει ότι η  μικρή είναι δυστυχισμένη με τη Σουλέ. O Σινάν  και η  Ζεïνέπ συνεργάζονται για να βρουν ένα τρόπο να σώζουν το κοριτσάκι..

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

18o επεισόδιο
Όλοι είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση της  Μελέκ  και κανείς δεν σκέφτηκε ότι ο Τζενγκίζ ήταν αυτός που την απήγαγε. Ο τελευταίος είναι έξαλλος με την Σουλέ βλέποντάς την στο σπίτι της Τζαχιντέ και χάνει τον έλεγχό καθώς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο είναι εκεί. Το μόνο που έρχεται στο μυαλό του είναι ότι η Σουλέ πήρε τα λεφτά που ζητούσε εκείνος για τη Μελέκ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !