Πότε και πώς προσέγγισε ο Alpha τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Τατουάζ;

0
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος προστίθεται στο σίριαλ του Alpha «Το Τατουάζ» και η ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος στην Ελένη Μενεγάκη έπεσε σαν βόμβα, καθώς ουδείς γνώριζε. Αντίθετα, όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν γραφτεί πολλά, ενώ ο ίδιος ο Ντάνος είχε πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με άλλα κανάλια για διάφορα project. Φαίνεται, όμως, πως ο νικητής του Survivor είχε πάρει προ πολλού την απόφασή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT και του Γιώργου Σκρομπόλα, η πρώτη διερευνητική συνάντηση που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν ένα ραντεβού που το έκλεισε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο Ντάνος άκουσε, αρχικά, με έκπληξη την πρόταση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, όμως, στη συνέχεια το είδε σαν μία πρόκληση για τον ίδιο. Επιπλέον, ήθελε να αποτινάξει από πάνω του το reality επιβίωσης και το νέο του βήμα να έχει διαχρονικότητα. Δεν ήταν τόσο τα χρήματα, όσο η επαγγελματική κατεύθυνση που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο στην τελική του απόφαση.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έκτοτε συναντήθηκαν αρκετές φορές, συζήτησαν ρόλους, έκαναν δοκιμαστικά και αφού ο Ντάνος αισθάνθηκε ασφαλής μέσα στο project, είπε το «ναι» το φθινόπωρο. Ήταν τότε που ο σκηνοθέτης ενημέρωσε τη Διευθύντρια Προγράμματος του Alpha, Ιζαμπέλα Σασλόγλου κι εκείνη άναψε το πράσινο φως για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας. Η κα Σασλόγλου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει την ικανότητα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της στην αγορά.

Άμεση ήταν στη συνέχεια η κινητοποίηση της σεναριογράφου του Τατουάζ, Βάνας Δημητρίου, προκειμένου να δημιουργηθεί ο ήρωας Στέφανος Λαμπίρης και να ενταχθεί ο Αγγελόπουλος στη σειρά στο β΄μισό της σεζόν. Να σημειώσουμε ότι ο ρόλος δεν θα είναι guest, αλλά θα εξελίσσεται. Κοινώς, ο Ντάνος, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !