Λάγκος: «Μοιάζω με τον ήρωά μου στο 4ΧΧΧ4 σε πράγματα που ντρέπομαι να πω»

0
Στο σίριαλ του ΑΝΤ1 ,4ΧΧΧ4, πρωταγωνιστής είναι και ο Κωνσταντίνος Λάγκος, που ενσαρκώνει τον Λούη. Ο ηθοποιός μιλά για τον χαρακτήρα εκείνο, τα κοινά τους σημεία ,αλλά και για το πώς επέλεξε να μεταβεί από τους δραματικούς ρόλους σε έναν τόσο ανάλαφρο...

Στη σειρά, «4ΧΧΧ4» ,υποδύεστε τον Λούη, έναν ήσυχο άνθρωπο. Τελευταία όμως νιώθει ότι θα γίνει ο superman.  

Πράγματι, ο Λούης αποφάσισε να κάνει την επανάστασή του, δηλαδή αποφάσισε να είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του, επειδή δέχθηκε φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα από δύο γυναίκες, ενώ σε όλη του τη ζωή τα ζητούσε από τη γυναίκα του και δεν τα έπαιρνε. Αυτό του έδωσε την ώθηση να αισθανθεί πιο σίγουρος για τον εαυτό του και να θέλει να είναι η ιδανικότερη εκδοχή του.  

Μήπως ,όμως, από τη στιγμή που αρέσει στις γυναίκες είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνες χωρίς να το έχει καταλάβει;  

Ο Λούης δεν καταλαβαίνει και πολλά πράγματα ούτως ή άλλως... (γελάει) .Ο ίδιος σίγουρα ψάχνει την αποδοχή που ποτέ δεν είχε από τη γυναίκα του. Τώρα που νιώθει ότι την κερδίζει, ειδικά στο θέμα της Λυδίας που τον βλέπει σαν superman, προσπαθεί να ζήσει διαφορετικά.  

Τα τελευταία χρόνια σάς είχαμε συνηθίσει σε δραματικούς ρόλους και σε πιο δυναμικούς χαρακτήρες... Πώς αποφασίσατε να επιλέξετε αυτόν το ρόλο;  

Είχα πάρα πολλά χρόνια να κάνω κάτι ανάλαφρο. Τελευταία φορά ήταν με το «steps» στον ΑΝΤ1. Μου είχε λείψει λίγο, ήθελα να προσπαθήσω, να δοκιμαστώ, να δω αν μπορώ να προσεγγίσω και έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Και είναι πολύ ωραίος ο Λούης, είναι ένας τύπος που εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, ζει στον κόσμο του, πετάει κάποιες σοφίες πού και πού...Έχει ενδιαφέρον. 

Ξέρει και να μαγειρεύει.  Εσείς ξέρετε να μαγειρεύετε;  

Ναι, σε αυτό μοιάζουμε πολύ.  

Σε τι άλλο μοιάζετε;  

Όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ, νομίζω ότι του μοιάζω και εγώ λίγο στην αφέλεια και ίσως και σε κάποια άλλα πράγματα που ντρέπομαι να πω.

Αυτά δήλωσε μιλώντας στο Mytv.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !