ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Κανένα κανάλι εκτός το 4Ε και την Βεργίνα Τηλεόραση δεν δείχνει το μεγάλο συλλαλητήριο για την #MAKEDONIA

8
Είναι πραγματικά εξοργιστικό το σημερινό φαινόμενο μη κάλυψης του Συλλαλητηρίου για το όνομα που διεκδικούν οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ κι αυτό είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Είναι πραγματικό εξοργιστικό που κανένα κανάλι δεν μπήκε στην διαδικασία να καλύψει σε ζωντανή σύνδεση αυτό το μεγάλο γεγονός για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και μη,  πήγαν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να φωνάξουν δυνατά, και τα ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ θεώρησαν πιο σημαντικό να παίξουν επαναλήψεις ,ελληνικές ταινίες και ανούσιες εκπομπές...

Είναι εξοργιστικό  που η ΕΡΤ που έχει κιόλας κανάλι στην Θεσσαλονίκη με την ΕΡΤ3 , απέκρυψε το συγκεκριμένο Συλλαλητήριο , θέλοντας να δείξει αγώνα ποδοσφαίρου... 
Ειδικά η ΕΡΤ θα έπρεπε και θα όφειλε να είναι εκεί και να καλύψει όλη την διάρκεια του Συλλαλητηρίου κι όχι να δείξει απλά κάποια πλάνα σε προγραμματισμένο δελτίο. 
Περιμένουμε και απαιτούμε απαντήσεις για την συγκεκριμένη στάση.

Πάντα φιλικά,
Γιώργος Πασχαλίδης

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απαράδεκτοι όλοι τους. Μαζί και το ΑΡΤ που έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να μεταδώσει πανελλαδικά. Ντροπή όλων τους. Κρατικών και μη. Έπρεπε η εικόνα να φύγει στα Σκόπια και σε όλο το εξωτερικό. ΝΤΡΟΠΗ.

    (Γι' αυτό θα μείνουμε με 6 ελεγχόμενα κανάλια και άλλα 6 περιφερειακά αργότερα. Αυτό είναι το σχέδιο. Μούγκα σε κάθε τι που δε θέλουν οι εκάστοτε κυβερνώντες).

    Στην Πελοπόννησο αναμεταδίδει από 4Ε το ΑRT (ΑΡΚΑΔΙΚΗ) και από Βεργίνα το ΙΟΝΙΑΝ (Αχαΐα) και η ΝΕΤ (Μεσσηνία).

    Εύγε σε 4Ε και ΒΕΡΓΙΝΑ. Ε-Υ-Γ-Ε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.ert.gr/frontpage/syllalitirio-gia-to-onoma-tis-pdgm-sti-thessaloniki-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πασχαλίδη πολλά συγχαρητήρια για αυτά που λέτε. Εύγε παλικάρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά χαίρομαι που κάποιος το ανέφερε. Αν όχι κάποιο από τα ιδιωτικά, η ερτ3 οφειλε ζωντανή αναμετάδοση από την αρχή μέχρι το τέλος. Προφανώς το ποδόσφαιρο είναι πιο σημαντικό. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Όταν τους κλείσανε είχαν βγει στον αγώνα για το δίκιο της τσέπης τους και τώρα που όλοι οι Ελλήνες πρέπει να υπερασπισουμε αυτά για τα οποια θυσιαστηκαν οι πρόγονοι μας περα βρέχει. Εκατοντάδες χιλιάδες κραυγές στην Θεσσαλονίκη και θα περάσουν με μια αναφορά στα δελτία; Για μια ακόμα φορά ντρέπομαι για την κατάντια του έθνους μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ'αρχην μπραβο που το αναφερατε αν και η σελιδα σας ειναι περισσοτερο ψυχαγωγικη,ομως τετοια θεματα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ!Πραγματικα ειναι ΑΙΣΧΟΣ το λιγοτερο απο τα τοσα καναλια να μην το δειξει ουτε ενα.Τα μονα καναλια που αξιζουν ειναι το 4e που οσοι ειμαστε στη Βορεια Ελλαδα ξερουμε οτι αξιζει γενικοτερα οχι μονο για το συλλαλητηριο αλλα και για το προγραμμα του που πραγματικα σε γαληνευει,ειτε με ομορφες και παραδειγματικες σειρουλες,ειτε με την εκκλησια,μπραβο και στο καναλι της Βεργινας που το εδειξε.Και μπραβο σε οσα τοπικα καναλια το εδειξαν.Ανυπομονω την ωρα που θα κλεισουν τα βρωμοκαναλα τους και θα παρακαλανε να ασχοληθουμε μαζι τους αλλα θα λεμε καλα να παθουν και παλι εμεις θα βγαινουμε κακοι.ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Γιώργο!Δεν είναι τυχαίο ότι σε παρακολουθούμε ανελλιπώς εσένα κι όλο το TV-Nea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν περίμενα πότε πως αυτό το κείμενο μου θα γινόταν συζήτηση και θα προκαλούσα θύελλα αντιδράσεων.
    Ωστόσο θα ήθελα να δώσω κάποιες απαντήσεις, γιατί νιώθω προσβεβλημένος.
    Όχι , εσείς οι λίγοι που μου κάνατε επίθεση, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, ούτε είμαι φασίστας όπως τόλμησε φυσικά ανώνυμα να γράψει κάποιος. Έχε τα κότσια να μου το πεις αυτό στα μούτρα...
    Το συλλαλητήριο δεν ήταν κομματικό, αν ήταν να είστε σίγουροι πως και εγώ , αλλά και το TVNEA δεν θα έλεγε το παραμικρό.

    Ευχαριστώ πολύ για τα email που έλαβα, το εκτιμώ και μόνο που μπήκατε στην διαδικασία να μου γράψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην απολογεισαι Γιώργο.Τους πείραξε φαίνεται το "τουρκοκαναλα".Ας κοιτάξουν την καμπούρα τους κι ας πάψουν να περιφέρονται σε Τουίτερ κλπ για να βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !