Άμεση αξιοποίηση του Γρηγόρη επιθυμεί ο ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με το… αριστερό μάλλον μπήκε το 2018 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιας και φέρνει μαζί του αλλαγή τηλεοπτικών σχεδίων για το γνωστό παρουσιαστή.

Από εκεί που ο Γρηγόρης είχε… σιγουράκι την τηλεοπτική επανεμφάνισή του στους δέκτες μας με το «The 2night Show», τα δεδομένα αλλάζουν.

Ναί, από εκεί που ο Γρηγόρης θεωρούσε πως στη μετά «Nomads» εποχή θα έβρισκε… θαλπωρή στην πολυαγαπημένη του εκπομπή (την οποία άλλωστε είχε ανακοινώσει και το καλοκαίρι ο ίδιος ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ομίλου, Γιάννης Λάτσιος στους δημοσιογράφους…), τελικά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι.

Λόγω της αλλαγής που θα υπάρξει στην φιλοσοφία με την οποία θέλουν οι Αντεννικοί να δομήσουν την βραδινή τους ζώνη, –  στη προσπάθειά τους να της δώσουν μία άλλη εντελώς διαφορετική μορφή και να την ανανεώσουν εκ ΄βάθρων -, αποφάσισαν να μην βγάλουν στον αέρα νέο κύκλο επεισοδίων.

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι τώρα με τον Γρηγόρη στον ΑΝΤ1; Οι Αντεννικοί έχουν στα άμεσα σχέδιά τους να αξιοποιήσουν τον παρουσιαστή, οπότε είναι ζήτημα ημερών να δούμε σε ποιo απ ΄όλα τα νέα πρότζεκτ ο Γρηγόρης θα αναλάβει δράση!

tlife.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !