Νάργες: «Κατά την άφιξή μου στο VOICE αισθάνθηκα ότι...»

0

Η Λάουρα Νάργες είναι η παρουσιάστρια των backstage του φετινού κύκλου του THE VOICE.
Τώρα, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, η ίδια μιλά στο Mytv για τη συμμετοχή της και τη συνεργασία με του υπόλοιπους συντελεστές...

Το The voice ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20/12. Τι κέρδισες από αυτή τη συνεργασία; 

Μέσα από τη συνεργασία μου στο «The voice» αποκόμισα μόνο θετικά στοιχεία. «Γεννήθηκαν» κι άλλες αναμνήσεις και εμπειρίες με υπέροχους φίλους και συνεργάτες, καθώς και επί πλέον μαθήματα στο πεδίο της μουσικής, της τηλεόρασης, των διαπροσωπικών σχέσεων.  

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους κριτές;  

Κατά την άφιξή μου στην ομάδα αισθάνθηκα πως και ο Γιώργος αλλά και οι τέσσερις κριτές με δέχτηκαν με τεράστιες ανοιχτές αγκαλιές, πράγμα για το οποίο τους ευχαριστώ. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ομαδικότητα και αρμονία στον χώρο εργασίας. Ο Γιώργος είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας, τον οποίο από καιρό πριν θαύμασα για την προσφορά του στην ελληνική τηλεόραση. Για εμένα είναι μία ιδιοφυΐα με εξαιρετικό χιούμορ. Παρακολουθώντας τον ως παρουσιαστή του The voice παίρνω πολλά μαθήματα. Όσο για τους κριτές μας, είναι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, ευγενέστατοι, και γλυκύτατοι. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ όσο κάθονται στις καρέκλες τους, περνώ τόσο καλά με τις ατάκες και τις πλάκες τους. Αυτό όμως που με συγκινεί ακόμη περισσότερο είναι με πόσο σεβασμό και ανθρωπιά αντιμετωπίζουν όλους τους παίκτες που περνούν από το παιχνίδι και πόσο απλόχερα χαρίζουν ως μετρ του είδους τους τις γνώσεις που κατέχουν, θεωρώ πως είναι μία κριτική επιτροπή προς μίμηση.  

Κατά τη διάρκεια του «The voice» ήρθες σε επαφή με πολύ κόσμο. Πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς και να προσεγγίσεις διαφορετικούς ανθρώπους;  

Δεν αισθάνομαι κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στην επικοινωνία και επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους. Ίσα ίσα, με ενδιαφέρει να συναντώ ξεχωριστές προσωπικότητες και να γνωρίζω διαφορετικές ιστορίες ζωής, μου χαρίζουν εμπειρίες τις οποίες καταφέρνω να ζω μέσα από εκείνους. Επίσης, αυτό το στοιχείο σε ένα πόστο εργασίας σε κρατά και σε εγρήγορση και μπορεί να δώσει άλλο ενδιαφέρον, μια και γίνονται συχνά αλλαγές των ανθρώπων και των καταστάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !