Αλλαγές στα σχέδια και τον προγραμματισμό που είχαν κάνει αναγκάζονται να κάνουν τα στελέχη του σταθμού αφού πρέπει να λυθούν πολλά προβλήματα για να εκπέμψει έτσι όπως θέλουν… από
εκεί που θέλουν! Ωστόσο, αν και θα περίμενε κανείς –ενόψει μάλιστα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες – να… παγώνουν τα σχέδιά τους είναι αποφασισμένοι το νέο κανάλι να είναι στον αέρα το πρώτο τρίμηνο του καινούργιου χρόνου.

Ο λόγος για το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πρόκειται να αλλάξει όνομα, να «μετακομίσει» από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, και να ενδυναμώσει το πρόγραμμά του με καινούργια προγράμματα. Στην ουσία, τα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1 σχεδιάζουν ένα καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό με έμφαση στην ψυχαγωγία.

Ενώ ,λοιπόν ,στόχος τους ήταν το νέο κανάλι να βγει στην αρχή του 2018 τελικά, κυρίως λόγω τεχνικών δυσκολιών, η αλλαγή και η έναρξή του θα γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Να θυμίσω μάλιστα ότι στα σχέδιά τους είναι με την έναρξή του να εντάξουν στο πρόγραμμά του δύο καινούργια ριάλιτι, το «Day and Night» και το «Game ofLove» που προβάλλονται με επιτυχία σε πολλές χώρες, αποδεικνύοντας ότι ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός θα μπει δυναμικά στη «μάχη» της τηλεθέασης…!

Newsit - Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]