#thevoiceGR : Ένταση ανάμεσα σε Μουζουράκη-Μαραβέγια και παίκτρια!

0

Μία ατάκα για την "εντοπιότητα" ήταν αρκετή, για να δημιουργηθεί παρεξήγηση στο χθεσινό τελικό του "The Voice".

«Λαμπερός, έχει ευθύτητα, πηγαιότητα, αμεσότητα, έχει βλέμμα διεισδυτικό, έχει φωνή που τρυπώνει παντού, ακόμα και στις χαραμάδες του "The Voice" και είναι και από την Άρτα… Λεμ.. Πήγα να πω Άρτα Λεμεσού για αστείο, γιατί νομίζω ότι είσαι ο μόνος που είσαι… Από τα τέσσερα παιδιά νομίζω είναι ο μόνος που δεν είναι από την Κύπρο» ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας ξεκινώντας τη συζήτηση..

Ο Πάνος Μουζουράκης λίγο αργότερα προσπαθεί να επισημάνει πως κάποιοι παίκτες έχουν φτάσει στον τελικό χωρίς να είναι γνωστή η καταγωγή τους και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά αντιδρά…

«Δεν είμαι καθόλου αυτής της άποψης, να διευκρινίσω πως αυτά που είναι παράγοντας σημαντικός για να προχωρήσει κάποιος στο "The Voice" είναι πρώτον η αξία του και αυτό που έχει σαν άνθρωπος. Δεύτερον, παίζει ρόλο και η εντοπιότητα και η συσπείρωση του κόσμου, διότι κάποια μέρη χαίρονται πολύ που έχουν κάποιον άνθρωπο από εκεί. Είναι γλυκό, δεν είναι κατακριτέο αυτό» θα προσθέσει ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Σάκης Ρουβάς θα τοποθετηθεί στη συνέχεια λέγοντας:

«Θέλω να πω ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν τα παιδιά, είναι άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται. Δηλαδή παίρνουν το κινητό τους, πληρώνουν αυτά που πληρώνουν, γιατί θέλουν να στηρίξουν αυτά τα παιδιά γιατί τους συγκινούν, γιατί είναι από το χωριό τους, γιατί είναι μπατζανάκια τους.»

Όμως το θέμα επανέρχεται και στη συνέχεια του τελικού του The Voice με τον Κωστή Μαραβέγια να λέει πως «δεν υπάρχει καμία πολεμική για το από που είναι ο καθένας».

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης αισθάνεται ότι έχει παρεξηγηθεί από την Χριστοδούλα και τοποθετείται ξανά: «Καλοί μου φίλοι αυτό που είπα και παρεξηγήθηκα ή αισθάνθηκα ότι παρεξηγήθηκα πριν από τη Χριστοδούλα, θα μπορούσα να το πω και την ώρα που τραγουδούσε ο Γιώργος επειδή αναφέρθηκε η Άρτα. Αυτό που είπα για τη Δέσποινα Λεμονίτση είναι ότι για τη Δέσποινα κανείς δεν ξέρει που γεννήθηκε ή αν φύτρωσε. Δεν ξέρουμε αν είναι από τον Ωρωπό ή από τον πλανήτη Άρη.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !