That’s XMAS… That’s ANT1

1
Ο ΑΝΤ1 βάζει φέτος τα Χριστούγεννα στην καρδιά μας, «ρίχνει «αστερόσσκονη» και φέρνει στις οθόνες μας, ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, «απίστευτο». Ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει και θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, με εκπομπές, σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα και θα μας κρατήσει συντροφιά όλες τις ημέρες των γιορτών! Γιατί.. That’s XMAS… That’s ANT1!


ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παραμονή Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, o ANT1 μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικο mood από το μεσημέρι και φέρνει για τους λάτρεις των Χριστουγεννιάτικων ταινιών, τον κινηματογράφο στο σπίτι τους. Στις 15.30, η ταινία «ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ», αγαπημένη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Κριστίνα Άπλγκεϊτ. Στις 21.00, «ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΘΡΥΛΟΙ», ταινία κινούμενων σχεδίων, θα μας μεταφέρουν σε ένα σκηνικό όπου Άη-Βασίλης, Τζακ ο Πάγος, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, η Νεράιδα των Δοντιών και ο φωτεινός Άμμος ενώνουν τις δυνάμεις τους και  πολεμούν κατά του απειλητικού Μπαμπούλα. Αμέσως μετά, στις 23.00, μία γλυκιά και συγκινητική ταινία, το “Last Holiday”, με την Κουίν Λατίφα και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Το πρόγραμμα στον ΑΝΤ1 έχει όμως και πολλή μουσική. Ο ΑΝΤ1 για άλλη μία φορά εξασφάλισε τη μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Στις 01.30, μετά τα μεσάνυχτα, η αγαπημένη μας λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, μας συνεπαίρνει σε ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο,  καθώς και σημαντικά τραγούδια του χθες και του σήμερα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:

Ανήμερα Χριστουγέννων, οι καθημερινές πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 έχουν ήδη στολίσει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους και τα πλατό έχουν ντυθεί στα γιορτινά τους. Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 10.00, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και το κέφι ανάβει για τα καλά! Μεταξύ άλλων,  η μία και μοναδική Λίτσα Πατέρα
κάνει τις προβλέψεις του χρόνου, παρακολουθούμε τις πιο νόστιμες και γιορτινές συνταγές, καθώς και μυστικά για ένα γιορτινό μακιγιάζ και στυλ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», φέτος τα Χριστούγεννα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και Still Standing, παίζουν και στηρίζουν τα παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους εξασφαλίζουν το πιο βασικό αγαθό!



Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια. Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά και σε συνέχεια της μεγάλης καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε πέρυσι, στηρίζει και φέτος τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Έτσι, όλα τα έσοδα από τα special επεισόδια ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και Still Standing, από τη Δευτέρα 25 έως Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, είναι αφιερωμένα στα παιδιά του Οργανισμού και θα καλύψουν τις ανάγκες διατροφής τους, για τα επόμενα χρόνια.
Στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ της Δευτέρας στις 15.00 , παίζουν εκπρόσωποι της εταιρείας VODAFONE και guest η Μαίρη Μηλιαρέση που αναλαμβάνει χρέη συμπαρουσιάστριας με τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Στο ίδιο πνεύμα, στις 17.15, σπέσιαλ, εορταστικό και κοινωνικό Still Standing, με τους αγαπημένους ηθοποιούς της θεατρικής παράστασης, «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», Βασιλική Ανδρίτσου, Θανάσης Τούμπουλης, Τάσος Παλαντζίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, Σοφία Μουτίδου, Μάριος Δερβιτσιώτης, Τιμόθεος Θάνος, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Τζόυς Ευείδη, Ησαΐας Ματιάμπα.
Στις 21.00, το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις περιπέτειες του αγαπημένου Μπομπ Σφουγγαράκη και την ταινία «ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ: ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ».
Στις 00:30, μετά τα μεσάνυχτα, τραγουδάμε και διασκεδάζουμε με το μουσικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και τον αξεπέραστο Βασίλη Καρρά, «ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ». Ο Βασίλης Καρράς οι φίλοι του και όλοι εμείς θα συναντηθούμε ανήμερα των Χριστουγέννων για να απολαύσουμε την μοναδική συναυλία που έδωσε τον Σεπτέμβριο για τα 40 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι.

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι συνεχίζεται και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας με το αγαπημένο μας «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και καλεσμένο τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Στις 15.15, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με καλεσμένους τους εκπροσώπους της εταιρείας NOBACCO και στις 17.15 Still Standing, με αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1, Κατερίνα Ζαρίφη, Ράνια Κωστάκη, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Θανάσης Πασσάς, Βασίλης Καλλίδης, Κώστας Τσουρός, Άρης Καβατζίκης, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Φάνης Λαμπρόπουλος, Σοφία Τουντούρη, Τζένη Μελιτά.

Στο prime time, στις 21.00, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το ριμέικ της αξεπέραστης, κλασικής ελληνικής κωμωδίας, παραγωγής Καραγιάννη-Καρατζόπουλου και σκηνοθεσίας Στράτου Μαρκίδη, «Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ», με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Κώστα Ευρυπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, κ.ά..
           

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Στις 15.00, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με καλεσμένους τους εκπροσώπους της εταιρείας Airtickets και στις 17.15 στο Still Standing, οι ηθοποιοί από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», Κώστας Κόκλας, Μάριος Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Πούλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Σταύρος Σβήγκος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιωργής Κοντοπόδης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Αμούτζας.






ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Στις 15.00, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με καλεσμένους τους εκπροσώπους της εταιρείας Άλφα Ζύμες και στις 17.15 στο Still Standing, οι ηθοποιοί από τη θεατρική παράσταση, «Γοργόνες και Μάγκες» Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Πετράκης, Άρτεμις Ματαφιά, Τάσος Κωστής, Ηρώ Δημητριάδου, Αιμίλιος Ράφτης, Γιώργος Βάλαρης, Θανάσης Πισανίδης, Μαρία Κορινθίου, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Γαλίτης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Στις 15.00, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με καλεσμένους τους εκπροσώπους της εταιρείας PizzaFan και στις 17.15, στο Still Standing, oι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή», Σοφίνα Λαζαράκη, Γιάννης Ποιμενίδης, Μυριέλλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κώστας Αποστολάκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Φωτεινή Ντεμίρη, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Γιάννα Ζιάννη, Μάρω Χασιώτη, Φανή Γεωργακοπούλου.


Με τις πιο μαγικές γιορτές του χρόνου να βρίσκονται προ των πυλών, ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει και φέτος ένα «απίστευτο», εορταστικό πρόγραμμα και προσκαλεί εσάς και τους αγαπημένους σας σε ένα τηλεοπτικό ταξίδι γεμάτο πλούσιο θέαμα, μουσική, νοσταλγία, γέλιο, συγκίνηση και όμορφες, γιορτινές στιγμές.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρχικά θέλω να πω ένα μπράβο στον σταθμό για την κοινωνική προσφορά του μέσα από τις εκπομπές Ρουκ Ζουκ και Still Standing. Από εκεί και πέρα βλέπω ένα πρόγραμμα που μόνο Χριστουγεννιάτικο δεν το χαρακτηρίζω, εξαίρεση η Παραμονή των Χριστουγέννων και τα εορταστικά του Πρωινού. Από εκεί και πέρα συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο που υπήρχε και πριν τις Γιορτές. Το Σάββατο 23 αλλά και 30 Δεκεμβρίου παραμένει ίδιο όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, επαναλήψεις σειρών και Ελληνικές ταινίες, από τις 27 Δεκεμβρίου ξεκινάν επαναλήψεις στις 21:00 με τα Παλικάρια και στις 23:00 το Still Standing. Πιστεύω ότι όσοι μεγαλώσαμε στις "καλές" εποχές της Ελληνικής τηλεόρασης θα θυμόμαστε τα Χριστούγεννα της δεκαετίας του '90 και ως τα μέσα περίπου της δεκαετίας του 2000 ότι τα κανάλια πόνταραν αρκετά στο εορταστικό τους πρόγραμμα με αγαπημένες ταινίες και εορταστικά επεισόδια στις περισσότερες σειρές τους. Απορώ γιατί ενώ έχουν τόσο πλούσιο αρχείο σε εορταστικά επεισόδια (ΑΝΤ1 και MEGA κυρίως) γεμάτα μουσική και διασκέδαση δεν τα προβάλλουν καν ή τα εξορίζουν αργά τη νύχτα, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να τα προβάλλουν στην μεσημεριανή ζώνη ή ακόμα και στην prime time. Με βάση τον προγραμματισμό των καναλιών για τις γιορτές, γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο πρόγραμμα φαίνεται να το έχει ο ALPHA με αγαπημένες ταινίες της Disney και μετά ο ΣΚΑΙ και το STAR. Για ακόμα μία χρονιά ο εορταστικός προγραμματισμός του ΑΝΤ1 με απογοητεύει μπροστά στο παρελθόν που έχει ο σταθμός με τα εορταστικά προηγούμενων δεκαετιών όπως ανέφερα και παραπάνω.
    Κάτι άσχετο με αυτή την ανάρτηση αλλά θα ήθελα να το αναφέρω είναι ότι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε στην θέση του Καφέ της Χαράς να βάλλει τον Πόλεμο των άστρων. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική και την επιμονή των ανθρώπων του σταθμού με αυτό το σήριαλ αλλά και την Εργαζόμενη γυναίκα. Αφού κάθε φορά που προβάλλονται δεν τραβάνε και βυθίζονται στα μονοψήφια, ποιος ο λόγος λοιπόν να το τοποθετήσουν εκείνη την ώρα ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να βάλλουν το Εκείνες κι εγώ ή το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή. Πάντως πιστεύω ότι σε μια με δύο εβδομάδες θα κάνουν ξανά αλλαγή αφού για ακόμη μία φορά θα πατώσει.
    Σας Ευχαριστώ και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !