ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για το «Survivor Πανόραμα»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Από χθες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σχετικά με το "Survivor Πανόραμα" και το τι μέλλει γενέσθαι στην εκπομπή αυτή. Το tvnea.com έκανε ρεπορτάζ και αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει.

Η αλήθεια είναι πως πριν περίπου δύο μήνες ξεκίνησε μία συζήτηση στο ΕΣΡ σχετικά με το αν θα επιτρέπεται να προβάλλονται αποσπάσματα από βραδινά ριάλιτι σε άλλες ζώνες, όπως η πρωινή, η μεσημεριανή και η απογευματινή.

Αν μέσα στο επόμενο διάστημα παρθεί αυτή η απόφαση, τότε αντιλαμβάνεστε πως θα υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα, αφού το "Survivor Πανόραμα" βασίζεται σε τεράστιο βαθμό από την αναπαραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Βέβαια, ακόμα δεν έχει παρθεί καμία τέτοια απόφαση και για αυτό το λόγο τα στελέχη του ΣΚΑΙ δεν έχουν σκοπό να πάρουν προκαταβολικές αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μία τέτοια εξέλιξη από την πλευρά του ΕΣΡ θα δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα στο κανάλι του Φαλήρου, αφού δεν θα μπορούν να στελεχώσουν με "υλικό" την απογευματινή τους εκπομπή, αλλά ούτε και το "Εδώ" της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Το πρόβλημα αυτό δεν θα αφορά μόνο τον ΣΚΑΙ, αφού και ο ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να αξιοποιεί πλάνα από το "Bachelor" στην πρωινή ψυχαγωγική του εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μία τέτοια απόφαση θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και θα ξεκινήσει μία ανοιχτή κουβέντα για το αν είναι υπερβολικά αυστηρή ή όχι μία τέτοια απαγόρευση αναπαραγωγής.

Ανεξάρτητα από αυτό, είναι πια δεδομένο πως ο δεύτερος κύκλος του "Survivor Πανόραμα" θα γίνει με εξωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ και δεν θα έχει καμία εμπλοκή με την τούρκικη εταιρεία "Acun Medya".  Αυτό δεν δυσαρεστεί το κανάλι, όπως πιστεύουν πολλοί, αφού ίσα ίσα θα γλιτώσει και αρκετά έξοδα 

Τέλος, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το ποιος, ποια ή καλύτερα ποιοι θα αναλάβουν την εκπομπή, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται κάθε απόγευμα 6 με 8. Το επικρατέστερο όνομα είναι η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και πολλούς άντρες ώστε να συμπαρουσιάσουν το "Πανόραμα" μαζί της. Έντονα ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιώργο Χρανιώτη, ενώ μην σας κάνει εντύπωση αν τελικά η σκυτάλη δοθεί σε κάποιον δημοσιογράφο.  Μη ξεχνάμε πως το κανάλι βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, αφού πρόσφατα αποχώρησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και για αυτό χρειάζεται λίγο χρόνος, ώστε να παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις. Πάντως, μην θεωρούμε δεδομένο πως και η Ευαγγελία Αραβανή δεν υπάρχει στα σχέδια του σταθμού...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δλδ το πανοραμα ειναι το μονο προγραμμα που προβαλει σκηνες απο τα βραδινα ριαλιτι?το πρωινο μιση ωρα nomads παιζει,και το talking nomads αν δεν ειχε αποτυχει ακομα απογευμα θα επαιζε,οι εκπομπες του Ε δε παιζουν survival?κ αν το survivor εχει την ιδια επιτυχια με περυσι ολες οι εκπομπες αυτο θα παιζουν οπως γινοταν και περυσι,τι ειναι τωρα αυτο με το ΕΣΡ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !