όσα είπε...


Χθες ,η θρυλική εκπομπή, Stars System ,με την Άση Μπήλιου, έκανε πρεμιέρα μέσα από το STAR.

Η αστρολόγος, μιλώντας στο 7 Μέρες tv, αναφέρεται στην εκπομπή, στο πότε θα βγαίνει ,αλλά και στον βασικό λόγο που είπε το ''ναι'' στο κανάλι.

Η δική σου εκπομπή πότε θα προβάλλεται; 

«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Δεν έχουμε καταλήξει, διότι άλλαξα κανάλι, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε ν΄αλλάξω σκηνικά, να τα κάνω όλα από την αρχή. Οπότε δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη εικόνα πότε θα παίζει, όμως, θα είναι μηνιαία και όχι εβδομαδιαία. Στο τέλος του μήνα θα προβάλλεται, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω την ώρα. Μπορώ να σου πω ότι κάθε εκπομπή θα έχει και διαφορετικό κόνσεπτ. Θα βλέπουμε κάθε φορά διαφορετικούς ηθοποιούς , θα έχουμε εννοείται άλλα σενάρια σαν να είναι σίριαλ. Για αυτή την εκπομπή υπάρχει παραγωγή, όπως θα είχαμε εάν γυρίζαμε σίριαλ. Είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα πρώτα σκετς τα κάνουν ο Κρατερός και η Πηνελόπη, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί».

Ήταν αυτή η εκπομπή ο λόγος και η αιτία που είπες «ναι» στη συνεργασία σου με το Star;  

«Ναι, ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για εμένα, γιατί εάν δεν ήταν θα μπορούσα και πέρυσι να κάνω τηλεόραση».

Μα, το είπες, άλλωστε, ότι για αυτόν το λόγο έφυγες από τον Alpha... 

«Ναι, φυσικά. Ένιωσα ότι ήταν άδικο, άκομψο όλο αυτό. Οπότε, ναι, η δική μου εκπομπή ήταν καταλυτικής σημασίας αιτία για να πάω σε ένα άλλο κανάλι».

Δεν προκαλείς προβλήματα. Είσαι πολύ αγαπητή σε όλους...

«Ξέρεις καλά ότι όταν κάποιος άνθρωπος ασχολείται με σοβαρότητα μόνο με τη δουλειά του, είναι  συνεπής και δεν κοιτάζει τίποτα άλλο δεξιά και αριστερά, όταν είναι υπεύθυνος και δεν συμπεριφέρεται άσχημα, τότε περιμένει και την ανάλογη αντιμετώπιση. Όταν δεν την έχει, θα σηκωθεί κάποια στιγμή και θα φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]