Βέλη ΕΤΙΤΑ σε ΣΚΑΪ και δημοσιογράφο του STAR...

1

επίπληξη και σε δικηγόρο που βγαίνει στο Ε...

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Τ/Σ ΣΚΑΪ απέλυσε εχθές (ενν. 30/11) 2 τεχνικούς του σταθμού αγνοώντας πως στις εποχές μας με την ανεργία που υπάρχει είναι αδύνατον να βρει κανείς δουλειά. Όλοι μας και περισσότερο οι συνάδελφοί μας στον ΣΚΑΪ πρέπει να καταλάβουν πως μόνο όταν είμαστε συσπειρωμένοι και ενωμένοι μπορούμε να αποκρούσουμε τέτοιου είδους επιθέσεις της εργοδοσίας. Ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να συνειδητοποιήσει πως σήμερα απολύουν τον συνάδελφό μας, αύριο θα απολύσουν εμάς.

Οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης έχουν στο πλάι τους ένα σωματείο που αντιτίθεται στην εργοδοσία και παλεύει για να μη βρεθεί κανείς συνάδελφος στον δρόμο. Αυτό μπορεί να γίνει ,όμως, μόνο αν όλοι οι συνάδελφοι του κάθε τηλεοπτικού σταθμού είναι συσπειρωμένοι στο σωματείο μας. Συνάδελφοι του ΣΚΑΪ, όσο πορευόμαστε μόνοι, τόσο πιο εύκολα μπορούν να μας απολύσουν ή να μας μειώνουν τους μισθούς.

Επίσης, το Δ.Σ. της Ένωσής μας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη συμπεριφορά του συναδέλφου δημοσιογράφου του STAR ,Βαγγέλη Γκούμα. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος κάλυψε με το κινητό του ολόκληρο δημοσιογραφικό θέμα που έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη δικαιολογία πως δεν είχε φθάσει εγκαίρως το τηλεοπτικό συνεργείο. Η συμπεριφορά αυτή δείχνει το μη σεβασμό προς όλους του τεχνικούς που τόσα χρόνια τώρα δουλεύουν μαζί του στο ρεπορτάζ. Άραγε, πώς θα φαινόταν στον κ. Γκούμα αν κάποιος τεχνικός έπαιρνε ένα μικρόφωνο και παρίστανε τον δημοσιογράφο;

Τέλος, η Ένωσή μας καταδικάζει ακόμη περισσότερο τη συμπεριφορά του κ. Άγγελου Βουράκη ο οποίος είναι δικηγόρος (;;;) και εμφανίζεται σε πάνελ εκπομπής στο κανάλι Ε. Ο εν λόγω κύριος έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το κινητό του καλύπτοντας ρεπορτάζ της εκπομπής παριστάνοντας τον δημοσιογράφο αλλά και τον τεχνικό. Σε πρόσφατη επαφή που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε πως θα αφήσει αυτή την πρακτική. Πληροφορηθήκαμε όμως πως συνεχίζει… ακάθεκτος. Άραγε για ποιο λόγο ο κύριος αυτός σπούδασε Νομική; Για να κάνει τον οπερατέρ; Όπως και να έχει, η Ένωσή μας θα κινηθεί με καταγγελίες και για τους δύο αυτούς κυρίους στην ΕΣΗΕΑ αλλά και στον δικηγορικό σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και μετά φταίει ο κόσμος που λέει το γνωστό σύνθημα για τους δημοσιογράφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !