Η Άννα-Μαρία Βέλλη δηλώνει: «Στο RODEO υποδύομαι την παρουσιάστρια, δεν είμαι !»

0

H Άννα -Μαρία Βέλλη, που για 2η σεζόν είναι στο πλευρό των Περρή-Νέγκα στο RODEO ,
μιλά τόσο για τους δυο συνεργάτες της όσο και για τις μεγάλες της αγάπες...

Η Αννα-Μαρία δεν είναι από τις γυναίκες που μπορεί να βαρεθεί κανείς εύκολα και όπως αυτοσυστήνεται η ίδια: «Το τι είναι τρελό για τον καθένα διαφέρει. Για τα δικά μου δεδομένα το ότι έχω κάνει ελεύθερη πτώση είναι κάτι αρκετά τρελό. Τώρα για το μέλλον οψόμεθα, θεωρώ ότι κουβαλάω τρέλα και μου αρέσει να τεστάρω τον εαυτό μου!»

Ποιο είναι το πιο τρελό της όνειρο; «Να παίξω σε ταινία του Ταραντίνο», λέει η ίδια. Η μεγάλη της αγάπη είναι το κανάλι της στο Youtube, που διατηρεί εδώ και περίπου 3 χρόνια: «Κάνω ως επί το πλείστον βίντεο κωμικού περιεχομένου σατιρίζοντας καθημερινές καταστάσεις της ζωής των σχέσεων και ό,τι με απασχολεί. Το επάγγελμα του youtuber σημαίνει πως τα κάνεις όλα μόνος σου: σενάριο, σκηνοθεσία, κάμερα, φώτα, μοντάζ. Επομένως αντιλαμβάνεσαι πως ναι μεν είναι δημιουργικό, αλλά, ταυτόχρονα, αρκετά απαιτητικό και χρονοβόρο! Αυτή την περίοδο καταπιάνομαι τόσο με το Youtube, όσο και με την τηλεόραση αλλά και το ραδιόφωνο, που είμαι κάθε μέρα 6-9 στον Ρυθμό 94.9». 

Καλά όλα αυτά, αλλά και η υποκριτική είναι για την Άννα-Μαρία... λατρεία ,και όπως η ίδια λέει: «Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τις γνώσεις μου πάνω στην υποκριτική σε όλες μου τις δου­λειές και αν το σκεφτείς και στο Rodeo "υποδύ­ομαι" την παρουσιάστρια! Δεν είμαι! Το θέατρο παραμένει όμως στα μελλοντικά μου σχέδια».

Όσο για τους τηλεοπτικούς της συνεργάτες, τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναίδα Νέγκα, η Άννα-Μαρία μόνο καλά λόγια έχει να πει: «Διανύ­ουμε τη δεύτερη χρονιά μας κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Βαγγέλης είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας και ταυτόχρονα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να κά­νω παρέα και εκτός εκπομπής. Η Αθηναΐς είναι πλέον φίλη μου εκτός από συνεργάτιδά μου».

Real Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !