Τη φετινή σεζόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώθηκε τηλεοπτικά ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τη
συνεργασία τους στο ''Πρωινό mou''. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλά στη Σπυριδούλα Τριάντου και τα ''Παραπολιτικά'', τόσο για τον δισταγμό του να συνεργαστεί και πάλι με τον Λιάγκα ,όσο και για τις σχέσεις του με τη Φαίη...

Όπως είπε,λοιπόν, στην αρχή δεν του άρεσε η πρόταση για το «Late Night», καθώς ,όπως σημείωσε, «έχουμε και οι δύο εξελιχθεί, γινόμαστε πιο σκληροί όσο μεγαλώνουμε, και δεν ήξερα πώς θα ήταν με τον Γιώργο. Δεύτερον, γιατί είχε πάει τόσο καλά το πρωινό, που φοβόμουν να μην τεθεί σε σύγκριση».

Πλην ,όμως, της επαγγελματικής τους επαφής, οι δυο τους συνδέονται και προσωπικά, μια και είναι φίλοι. Γιατί επέλεξε τον Λιάγκα; Θα συνεργαζόταν ξανά με τη Φαίη; Πιο συγκεκριμένα ,ανέφερε: «Δεν μπορείς να τα έχεις καλά και με τους δύο. Εγώ επέλεξα τον Γιώργο γιατί από την αρχή αυτός ήταν ο φίλος μου, που κάναμε παρέα. Σέβομαι τη Φαίη και την αγαπώ. Φυσικά μιλάμε, τη βλέπω στο στούντιο, μιλάμε για το ραδιόφωνο, όταν με ακούει, μου στέλνει μηνύματα. Ναι, θα συνεργαζόμουν με τη Φαίη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]