Το μοντέλο ,Δημήτρης Αλεξάνδρου, που πια έχει φύγει από το NOMADS, μιλά για το πώς είπε το ''ναι'', για το έπαθλο, αλλά και για το θέμα της συμβίωσης...


Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις ''ναι'' στην πρόκληση του Nomads; 

«Από την πρώτη στιγμή που μου το παρουσίασαν, μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ. Μου άρεσε η ιδέα του να συμμετάσχω σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή, ένα τέτοιο ριάλιτι, που ήταν πολύ διαφορετικό από τα άλλα και είχε αθλητικό χαρακτήρα αλλά και συνεργασία με τους συμπαίκτες σου».

Τελικά, ήταν αυτό που περίμενες ή κάτι τελείως διαφορετικό;  

«Την πρώτη εβδομάδα, ήταν όντως αυτό που είχα φανταστεί. Ένα παιχνίδι επιβίωσης με δύσκολες συνθήκες και δύσκολα αθλήματα, με ομαδικότητα ,όμως, και συνεργασία που μου άρεσε πάρα πολύ».

Ήταν στόχος σου το έπαθλο;Και πώς ένιωσες που δεν κατάφερες να το κερδίσεις;  

«Είχα ως στόχο το έπαθλο σίγουρα, αλλά και να φτάσω στον τελικό. Στην πορεία, όμως, διάφοροι λόγοι, αλλά και η σωματική όσο και η ψυχική κούραση ,με έκαναν να αλλάξω γνώμη. Δεν με πειράζει που δεν έφτασα στον τελικό, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία».

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο και τι απόλαυσες περισσότερο;  

«Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι και το απόλαυσα. Γνώρισα 20 διαφορετικά άτομα με διαφορετικές προσωπικότητες. Με δυσκόλεψε, όχι τόσο η επιβίωση, αλλά η ικανότητα να παραμένεις σταθερός στον στόχο σου και να προσπαθείς να μένεις ήρεμος σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες».

Τηλεθεατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]