Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, που πια δεν είναι στο Nomads ,αν και μπήκε πολύ αργότερα,
μιλά για το αν οι παίκτες έχουν πάρει λάθος δρόμο, για τον νικητή, αλλά και για το αν το παιχνίδι τού άλλαξε την καθημερινότητα...

Θα πέσουν οι μάσκες των παικτών ή έχουν πέσει ήδη;  

Θα πέσουν και άλλο οι μάσκες, διότι πιστεύω ότι κάποιοι έχουν χάσει την πορεία τους μες στο παιχνίδι. Οι πιο πολλοί είναι συνειδητοποιημένοι! Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν πλέον το παιχνίδι και αυτό τους βγάζει έξω από τα νερά τους. Δεν είναι προς όφελός τους να βρίσκουν αφορμές για να δημιουργούν καβγάδες. Στο παιχνίδι έχουν βρει τον δρόμο τους ο Μαυρίδης, ο Κατσινόπουλος, ο Αναδιώτης, ο Οροκλός, και ο Αλεξάνδρου. Τώρα τα κορίτσια και ο Παρασκευάς τον έχουν χάσει κάπως, δεν ξέρουν τι να κάνουν.  

Ποιος θα ήθελες να κερδίσει;  

Λογικό είναι να θέλω να κερδίσει ή ο Μαυρίδης ή ο Αναδιώτης ή ο Κατσινόπουλος. Αν ο τελικός κριθεί σε αγώνισμα, όλοι μπορούν να κερδίσουν, είπε στο Mytv.  

Επιστρέφοντας από το «Nomads» έχεις δει διαφορά στη ζωή σου;  

Ναι, έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο. Έχω βέβαια και ένα τραυματισμένο πόδι που δεν μου επιτρέπει να κάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα. Σίγουρα έπειτα από ένα παιχνίδι που προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1, η ζωή σου είναι διαφορετική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]