Τι θα κάνει όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1; Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θα εντάξει στο πρόγραμμά του την παραγωγή «Βρείτε μου γυναίκα». Οπως λέγεται, ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας εργένης που θα αναζητεί σύντροφο ανάμεσα σε 10 υποψήφιες.

Ο «Bachelor», όπως είναι ο τίτλος της ξένης βερσιόν του reality, θα γνωρίσει καλύτερα τις κυρίες σε ένα πάρτι που θα γίνει στην πρεμιέρα της εκπομπής και θα δώσει τριαντάφυλλα σε όσες θέλει αυτός να συνεχίσουν να τον πολιορκούν on camera. Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής ο ίδιος καταλήγει σε δύο υποψήφιες και, αφού γνωρίσει τις οικογένειές τους, επιλέγει σε ποια θα κάνει πρόταση γάμου! Αυτό είναι το πρόγραμμα που θέλει να αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μετά τις λάσπες και τα κουνούπια των Φιλιππίνων επιθυμεί, επιτέλους, να κυκλοφορεί σε πλατό με κοστούμια!

Τέλος, από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή πληροφορηθήκαμε ότι θα «χτυπήσει» το 2018 και με την επαναφορά του «The 2night show» στη late night ζώνη, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά και με τη συνέχιση του ταξιδιωτικού μαγειρικού οδοιπορικού «My way» με τον Εκτορα Μποτρίνι. Βεβαίως, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι ανατροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]