τι ανακοινώθηκε στους εργαζομένους;

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυo,NBC, επιβάλλει αυστηρούς κανόνες στους υπαλλήλους του σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Σύμφωνα με τη νέα ντιρεκτίβα που επικοινωνήθηκε στους υπαλλήλους μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν ανάρμοστες συμπεριφορές συναδέλφων τους. Η εξέλιξη ακολουθεί την απόλυση του διάσημου παρουσιαστή ,Ματ Λάουερ, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πηγή αναφέρει ότι οι υπάλληλοι του κορυφαίου αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύπτουν τυχόν ανάρμοστες σχέσεις στους εργασιακούς χώρους, διαφορετικά κινδυνεύουν και οι ίδιοι με απόλυση αν αποκαλυφθεί ότι γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν. Στον νέο κανονισμό συμπεριλαμβάνονται ακόμη καινούργοι κανονισμοί για τη συμπεριφορά στο γραφείο.

Προβλέπουν επίσης και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι συνάδελφοι να έχουν κοινωνικές επαφές ή πώς μπορούν να αγκαλιάζονται μεταξύ τους. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «οι ερωτικές σχέσεις στη δουλειά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά τώρα το δίκτυο υποστηρίζει ότι θα επιδείξει μηδενική ανοχή». Οι νέοι κανόνες φαίνεται να έχουν προκαλέσει αναστάτωση και διαμαρτυρίες στους υπαλλήλους, οι οποίοι λόγω της φύσης της δουλειάς τους είναι αναγκασμένοι να περνούν πολλές ώρες στην εργασία τους, με αποτέλεσμα να συνάπτουν πολύ συχνά σχέσεις στο γραφείο.

Parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]