Η Βίκυ Καγιά παρουσιάζει για 2η σεζόν το SHOPPING STAR ,στην απογευματινή ζώνη του Star. Φέτος, απέναντι προστέθηκε ένα ομοειδές πρόγραμμα, το MY STYL ROCKS .
Η παρουσιάστρια μιλά στο Tv Έθνος κι απαντά για αυτό...

Αγχώθηκε για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης με την είσοδο του «My Style Rocks»;

«Καθόλου. Πάντα κάτι θα υπάρχει απέναντι. Είτε θα πάει καλύτερα, είτε θα πάει χειρότερα, ή το κοινό θα μοιραστεί. Το έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην αρχή του. Δεν έχει καμία σχέση με το ''Shopping Star'' ».

Θα το παρουσίαζε αν της το πρότειναν;

«Όχι, δεν μου ταιριάζει καθόλου αυτή η εκπομπή. Στο ''Shopping Star'' σαν fashion expert κάνω τη δουλειά μου. Δεν κάνω την παρουσιάστρια, δεν κρίνω ούτε βαθμολογώ το ντύσιμο των γυναικών. Αυτό που βαθμολογώ είναι το κατά πόσο κατάφεραν να συντονιστούν με το ενδυματολογικό θέμα της εβδομάδας. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και εγώ βάσει αυτού προσπαθώ να κάνω κάποιες παρεμβάσεις κοντά στο στυλ της, ή αυτό που τέλος πάντων μπορεί να αντέξει. Εγώ δεν μπορώ ούτε να επιβάλω σε μια κοπέλα πώς να ντυθεί, ούτε να τη βαθμολογήσω, ούτε να τη μαλώσω. Δεν λέω ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Το ''My Style Rocks'' δεν είναι για μένα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στο νεξτ τοπ μοντελ τις μαλωνε περισσοτερο απο οσο τις μαλωνουν οι κριτες στο my style rocks

Bottom Ad [Post Page]