Δεν φαντάζεστε ποιο πρόσωπο του MEGA συζητά για τη θέση της Μαραγκουδάκη στον ΣΚΑΪ...

1

όλο το ρεπορτάζ...

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη υπέβαλε την παραίτησή της από τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα ,η απόφαση αυτή προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, πανικό και θόρυβο.

Ωστόσο,σύμφωνα με το tv24.gr,  η ίδια έχει αρχίσει ήδη θερμές συζητήσεις για να «μετακομίσει» σε άλλα τηλεοπτικά λημέρια και πιο συγκεκριμένα αυτά του… νέου EPSILON ,που από τον επόμενο μήνα θ’ ανήκει και επίσημα στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία! Όσο για τη θέση της στο κανάλι του Φαλήρου; Αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το tv-24.gr, θέλουν τα διοικητικά στελέχη του καναλιού να «φλερτάρουν» έντονα με τον διευθυντή προγράμματος του MEGA, Λοΐζο Ξενόπουλο! Μάλιστα, το «φλερτ» έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν παραιτηθεί η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει δώσει κάποια τελική απάντηση αφού περιμένει -μαζί με τους υπόλοιπους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA- να δουν τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά τώρα που οι εξελίξεις βρίσκονται σε κομβικό σημείο!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απο χθες πέρασε και επίσημα το Ε στον Ιβαν Σαββίδη εξολοκλήρου και μεσα στις επόμενες μέρες θα κάνουν την οργάνωση και την επιλογη προγράμματος για να εκπέμψει απο Ιανουάριο του 2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !