όλο το ρεπορτάζ...

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη υπέβαλε την παραίτησή της από τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα ,η απόφαση αυτή προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, πανικό και θόρυβο.

Ωστόσο,σύμφωνα με το tv24.gr,  η ίδια έχει αρχίσει ήδη θερμές συζητήσεις για να «μετακομίσει» σε άλλα τηλεοπτικά λημέρια και πιο συγκεκριμένα αυτά του… νέου EPSILON ,που από τον επόμενο μήνα θ’ ανήκει και επίσημα στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία! Όσο για τη θέση της στο κανάλι του Φαλήρου; Αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το tv-24.gr, θέλουν τα διοικητικά στελέχη του καναλιού να «φλερτάρουν» έντονα με τον διευθυντή προγράμματος του MEGA, Λοΐζο Ξενόπουλο! Μάλιστα, το «φλερτ» έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν παραιτηθεί η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει δώσει κάποια τελική απάντηση αφού περιμένει -μαζί με τους υπόλοιπους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA- να δουν τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά τώρα που οι εξελίξεις βρίσκονται σε κομβικό σημείο!


1 σχόλιο:

ko είπε...

Απο χθες πέρασε και επίσημα το Ε στον Ιβαν Σαββίδη εξολοκλήρου και μεσα στις επόμενες μέρες θα κάνουν την οργάνωση και την επιλογη προγράμματος για να εκπέμψει απο Ιανουάριο του 2018

Bottom Ad [Post Page]