Mediatown: Κρίμα Μαυρίδη, Ανακύκλωση ΣΚΑΪ, Γρηγόρη πρόσεχε, το τέλος των εβδομαδιαίων, όχι άλλο καφέ, κουίζ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
 Εδώ είναι ένα ακόμη "Mediatown" στις οθόνες σας. Και έχομε και αυτή την Τετάρτη να πούμε αρκετά πράγματα και να κάνουμε μία ενδιαφέρουσα βόλτα στους δρόμους των μίντια...

                                
Κρίμα Μαυρίδη
 
Τον εκτιμούσα πολύ τηλεοπτικά, αλλά μέσα σε λίγο καιρό μπόρεσε να με απογοητεύσει και από ότι έχω καταλάβει και την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού. Αναφέρομαι στον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος δείχνει έναν πολύ κακό χαρακτήρα στο "Nomads" με αποκορύφωμα αυτό που ειπώθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας, ότι δηλαδή κάποιοι παίκτες δεν θα ήταν σε πρωινάδικα και πίστες, αν είχαν καλύτερη συμπεριφορά. Προφανώς και αναφέρεται στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στην Αποστολία Ζωή.

Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι άκρως υποτιμητικό και μάλλον ο Γιώργος Μαυρίδης ξεχνά πως στο "Nomads" έχει δείξει αποχρώσεις σκληρού και ξεπερασμένου reality. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν δεν ήξερα κανένα πρόσωπο και έπρεπε να διαλέξω ποιος από τους διαγωνιζόμενους κάνει καριέρα σε gossip εκπομπές, αυτός θα ήταν ο Μαυρίδης. Το σχέδιο ήταν από την αρχή πολύ συγκεκριμένο και σιγά σιγά αποκαλύπτεται. Όλοι λένε ότι εκτός κάμερας τα είχε καλά με όλους και πως μόλις ερχόταν η κάμερα, εκείνος είχε τη διάθεση να απομονωθεί και να φανεί αποκλεισμένος.

 Προφανώς, διότι στο "Survivor", ο Ντάνος έγινε συμπαθής επειδή δέχθηκε το λεγόμενο bullying. Στη δική του περίπτωση, όμως, ήταν αληθινό αυτό που συνέβαινε. Επίσης, όλοι λένε ότι ο Μαυρίδης ζήτησε την πρώτη εβδομάδα να τον ψηφίσουν ως προτεινόμενο και εκείνος μετά το αρνήθηκε. Και αυτό έχει εξήγηση! Ήθελε να βγει προτεινόμενος, για να γίνει ακόμα πιο πιστευτό ότι δεν τον θέλει κανένας και ο κόσμος να πέσει στην παγίδα να τον λυπηθεί. Τώρα έχει δημιουργήσει την κλίκα του και κάνει επίθεση κατά των πάντων. Έχει εμμονή με την Αποστολία, διότι στατιστικά τον κερδίζει με διαφορά, και έτσι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο κατά της.

Κρίμα για τον Γιώργο Μαυρίδη, που μέσα σε 2 μήνες κατάφερε από εναλλακτικός παρουσιαστής αξιόλογων προγραμμάτων, να γίνει η χειρότερη εκδοχή παίκτη σε reality...



                                       Ανακύκλωση στον ΣΚΑΙ...

Η λέξη που χαρακτηρίζει τον ΣΚΑΙ το τελευταίο διάστημα είναι η "ανακύκλωση". Δεν αναφέρομαι στη περιβαλλοντική έννοια, αλλά στην ανακύκλωση των προσώπων. Ο ΣΚΑΙ έχει κάποια ονόματα της ψυχαγωγίας και τα μεταφέρει από εκπομπή σε εκπομπή. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Την ίδια χρονιά, ο Σάκης Ρουβάς είναι παρουσιαστής στο "X Factor" και κριτής στο "The Voice", ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής στο "Survivor" και κριτής στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο", ο Γιώργος Καπουτζίδης κριτής στο "Ταλέντο" και παρουσιαστής στο "The Voice", ενώ σαν να μην έφτανε αυτό η ανακύκλωση συνεχίζεται και σε μορφή guest κριτών. Ο Μουζουράκης εμφανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα στο "The Voice", ήταν guest κριτής στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε το Σάββατο και στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εκεί ήταν και η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγιας, που βρίσκονται μαζί στην ίδια επιτροπή. Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι παρουσιάστρια στην καθημερινή εκπομπή "Εδώ", ενώ έκανε περάσματα από τις επιτροπές του "My style rocks" και "Ελλάδα έχεις ταλέντο".

Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως όλο αυτό είναι μια τακτική του Τούρκου παραγωγού για να εδραιώνει κάποια πρόσωπα στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Το αν θα γίνει αυτό ή θα "κάψει" τα ονόματα του σταθμού, θα φανεί στην πορεία.


           Γρηγόρη επένδυσε σε σωστά project

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας κορυφαίος παρουσιαστής και αυτό δεν το έχουν αρνηθεί ακόμα και οι μεγάλοι του εχθροί. Αυτό που συμβαίνει με εκείνον είναι το εξής: Είναι ιδανικός στο να παρουσιάζει ταξιδιωτικές εκπομπές, ριάλιτι και ελεύθερα σόου. Σε αυτά δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον, ωστόσο πρέπει να καταλάβει ότι το δυνατό του σημείο δεν είναι το late night. Στο "2night show" είναι απλά καλός και συγκριτικά με τον Γιώργο Λιάγκα υστερεί στη συνέντευξη, που είναι και ο βασικός πυρήνας αυτών των εκπομπών.

Ίσως, ο Γρηγόρης πρέπει να καταλάβει ότι καλύτερα να επενδύσει σε project, στα οποία είναι υπέροχος και όχι απλά καλός. Αγαπά πολύ το late night, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στρατηγικά είναι έξυπνο να συνεχίσει το "2 night show". Αν ισχύει το σενάριο που τον θέλει να παρουσιάσει το "Sunday Live", τότε θα μας χαρίσει ωραίες στιγμές, αντίστοιχες με το "Πολύ την Κυριακή".



Το τέλος μίας εποχής

Είναι πια δεδομένο πως έχουμε ένα τέλος εποχής για τα εβδομαδιαία σήριαλ, το οποίο έχει αρχίσει να φαίνεται τα τελευταία τρία χρόνια. Φυσικά, ισχύει ότι στην τηλεόραση οι κύκλοι ανοίγουν, κλείνουν και μετά ανοίγουν ξανά. Αυτό σημαίνει πως μπορεί σε δύο χρόνια τα 30αρια,40αρια και 50αρια να τα σημειώσουν ξανά οι εβδομαδιαίες σειρές.

Ο λόγος αυτής της αλλαγής είναι το ότι πλέον ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί προγράμματα που συχνά κάνουν την εμφάνιση τους στην τηλεόραση, διότι δεν επιθυμεί πια να ψάχνεται και να περιμένει μία ολόκληρη εβδομάδα για να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο. Δεν είναι τυχαίο που στον ΑΝΤ1 ευελπιστούν πως από Γενάρη που το "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" θα προβάλλεται 3-4 φορές την εβδομάδα, θα επαναφέρει ξανά τα 25αρια που σημείωνε πριν λίγο καιρό.

Πάντως, το άσχημο της υπόθεσης είναι πως οι εβδομαδιαίες σειρές είχαν κάτι το προσεγμένο και το σωστά δουλεμένο, ενώ οι καθημερινές ετοιμάζονται στο πόδι και θυμίζουν fast food. Βέβαια, αυτό φέτος διαψεύστηκε. Το "Τατουάζ" είναι καλοπροσεγμένο σήριαλ, ενώ το "Κόκκινο Νυφικό" δεν βλεπόταν.



Όχι άλλο καφέ...

Τα νούμερα της απογευματινής ζώνης στον ΑΝΤ1 περνάνε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Το ότι ο κόσμος δεν αρέσκεται άλλο στο να βλέπει την επανάληψη του "Καφέ της χαράς", σε αντίθεση με το "Κωνσταντίνου και Ελένης", που έχει μεγαλύτερη απήχηση. Η δεύτερη σειρά είναι με αυτοτελή επεισόδια και έτσι μπορεί πιο εύκολα να παρακολουθηθεί, ενώ το "Καφέ της Χαράς" έχει κανονική ροή και ίσως αυτό δεν βοηθά τον κόσμο να συντονιστεί σε μία πλοκή που τη ξέρει απέξω και ανακατωτά. Το έχουμε τονίσει άπειρες φορές πως το κανάλι του Αμαρουσίου πρέπει να ανακαλύψει διάφορες σειρές του αρχείου του που έχουμε χρόνια να δούμε και αυτό σίγουρα θα έχει ως αποτέλεσμα να δει το κανάλι στη ζώνη αυτή νούμερα που έχει να δει χρόνια...


                                         
    Κουίζ

Είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος επιθυμεί πάση θυσία να επιστρέψει στην τηλεόραση. Βλέπετε, οι τελευταίες του απόπειρες δεν στέφθηκαν με επιτυχία και θέλει να το ανατρέψει αυτό. Αυτός, λοιπόν, διαδίδει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την επιστροφή του στη μικρή οθόνη και προσπαθεί να διαψεύσει με κάθε τρόπο μία φήμη που τον κυνηγά τα τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή και σαν καλεσμένος τα νούμερα του είναι πολύ χαμηλά. 




Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την άλλη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και όσο μπορείτε να ταξιδεύετε...

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγγνωμη αλλα διαφωνω σε πολλα . Καταρχην ο μαυριδης βγαινει πιο θυμωμενος οχι αντιπαθης. Δεν ξερουμε τι γινεται εκει οποτε μη μιλαμε τοσο σκληρα για εναν ανθρωπο. Στα σχολια βλεπω οντως μια αντιπαθεια αλλα και πολυ μεγαλη αγαπη . Τιποτα απο τις εκπομπες που εκανε δεν εχει σβηστει .. δεν ξερω αν θα ναι νικητης αλλα του αξιζει . Μαζι με την αποστολια ειναι πρωτοι αγωνιστικα . Τσεκαρετε τα στατιστικα . Οσον αφορα το σκαι οσο και να μη μας αρεσει ο τουρκος σε οτι προγραμμα εκανε πηγε καλα . Survivor voice ταλενο και to style rocks απο 5 πηγε 20 . Οσον αφορα τα εβδομαδιαια δεν τα ξεπερασε ο κοσμος απλα ο αλφα εκανε καλη δουλεια με το τατουζ. Ο αντ1 εκτος οτι χαντακωσε τις σειρες του να παιζουν 12 το βραδυ και εν μια νυκτι τις εβαλε παρασκευη . Αφηστε που η παρθενα ζωη και το 4×4 δε βλεπονται . Αρα δεν ειναι οτι ενα εβδομαδιαιο δεν περασε η μπογια του αλλα δε βγηκε ουτε ενα ωραιο φετος . Με εξαιρεση τα παλλικαρια που εννια η ωρα δεν το βλεπει κανεις . Καλο μεσημεριιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνω ο Αρναουτογλου είναι πολυ πιο ικανός να κάνει late night απο οτι ο Λιαγκας που ο τελευταιος είναι κρυος και επειδή ολα αυτα είναι φορματ ξένα ο Αρναουτογλου είναι ικανός και θυμίζει Jimmie Fallon αυτός που πρέπει να παρατήσει το late night είναι ο Λιαγκας ας του ανατεθεί project τυπου voice rising star σε αυτα είναι καλός και οσο για τον Αρναουτογλου τέτοιου ειδους σοου όπως ηταν το Πολύ την Κυριακή μόνο αν τα παρουσιάζει μόνος του μπορει να τα καταφέρει διαφορετικα δες την αποχώρηση της Μαριετας Χρουσαλα και δικαιολογημενα ιδανικοι παρουσιαστές για το Sunday live είναι η Μακρυπουλια με τον Μουτσινα εξαρχής αυτοι ανακοινώθηκαν ως παρουσιαστές του σόου απο το καναλι οσο οτι έχει γινει και η καμπάνια του καναλιού με το παρουσιαστές στο project αυτό γιατί τους ταιριάζει και γάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσον αφορά την μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 πρέπει να το κοιτάξουν πάρα πολύ καλά, έχουν ένα πλούσιο αρχείο που το κρατούν ανεκμετάλευτο. Έχουν πραγματικά τέλειες σειρές που ή δεν τις προβάλλουν καθόλου ή τις εξορίζουν αργά τη νύχτα και τις πολύ πρωινές ώρες του Σαββατοκύριακου. Ακόμη όσον αφορά αυτές τις σειρές δεν εννοώ βέβαια σειρές που προβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια και έχουν προβληθεί άπειρες φορές τα πρωινά του καλοκαιριού και του Σαββατοκύριακου που έκαναν χαμηλά νούμερα τότε καθώς και στην πρώτη προβολή τους καθως πάντα ήταν στην δεύτερη θέση πίσω από τον τυφώνα τότε που λέγοταν MEGA. Φυσικά εννοώ σειρές όπως το Εκείνες κι εγώ, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, οι μεν και οι δεν, πάτερ ημών και άλλες τέτοιες σειρές των 90's και αρχές των 00s. Ακόμη θα ήθελα να προσθέσω με την ευκαιρία των Γιορτών που πλησιάζουν καθώς και με τα γενέθλια του ΑΝΤ1 να προβληθούν όλα τα εορταστικά επεισόδια των σειρών που έχει ο σταθμός σε ειδική ζώνη αλλά σε φυσιολογικές ώρες φυσικά και όχι άγρια μεσάνυχτα ή χαράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα για το σκαι για την ανακυκλωση προσωπων και ειναι κατι που δε μ αρεσει καθολου,στο ταλεντο απο τη μανια τους για ανακυκλωση βαλαν 2 ατομα που δε ξερουν τι λενε ενω θα μπορουσαν καλλιστα να εχουν ατομα οπως Ψινακης,Θεοφανους,Περρης ,Νεγκα,Μανωλιδου κ.α που θα απογειωναν το σοου.Στο αντ1 αν στη θεση του καφε βαλουν καποια απο τις παρακατω σειρες Βοτκα πορτοκαλι,Τα φιλαρακια,Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη,Λολα,Ελλας το μεγαλειο σου,Τυχη βουνο η ακομα και το κομμενο αμαρτημα της μητρος μου εχουν σωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξέρω ότι μπορεί να φανεί τρελό αυτό που θα πω αλλά εγώ θα ήθελα να ξαναδώ την Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή. Ίσως με λίγο διαφορετικό μοντάζ . Για το μεσημέρι μιλάω. Επίσης και εγώ προτιμώ τον Αρναουτογλου σε ταξιδιωτική εκπομπή ή Σόου. Οπουδήποτε υπάρχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Στις συνεντεύξεις είναι πιο γλυκός από ότι πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωρίζουμε γιατί ο ANT1 δεν μεταδίδει ακόμα τα υπόλοιπα προγράμματα σε HD; Αυτό ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Νοέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !