Mediatown: Αναδρομή και απολογισμός για το 2017!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Το τελευταίο "Mediatown" του 2017 είναι γεγονός! Έτσι, αυτή την Τετάρτη η μορφή της στήλης είναι εντελώς διαφορετική. Θα κάνουμε έναν απολογισμό στα σημαντικότερα τηλεοπτικά γεγονότα του 2017 ανά μήνα. Ήταν μία σημαντική χρονιά για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σίγουρα αξίζει να κάνουμε αυτή την ανασκόπηση! Δέστε τις ζώνες σας και πάμε...




                                Ιανουάριος

Ο πρώτος μήνας του 2017 είχε πολλές τηλεοπτικές ειδήσεις και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είχε τα πάνω του. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είχε ο ΑΝΤ1, αφού εκεί πραγματοποιήθηκε μία σημαντική αλλαγή στις ειδήσεις του. Η Μαρία Χούκλη αποχώρησε μετά από 6,5 χρόνια στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και στα τέλη του μήνα ήρθε ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάνοντας τη μεταγραφή της χρονιάς. Στο κανάλι του Αμαρουσίου, άνοιγαν και σαμπάνιες όσον αφορά το "Rising Star". Μέσα στον Ιανουάριο κατάφεραν να ανεβάσουν τα ποσοστά του "Rising Star", αφού τα 23αρια του Δεκεμβρίου έγιναν 38αρια. Την εμφάνιση του στις 8 έκανε και το "Lucky Room" με τον Γιώργο Λιάγκα και ο πρώτος μήνας ήταν ικανοποιητικός.


Μία σημαντική αλλαγή είχαμε στο Έψιλον. Στα τέλη του μήνα, η διοίκηση του σταθμού αποφασίζει να κόψει την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" με τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί κατά 1,5 ώρα η διάρκεια των εκπομπών "Φτιάξε Καφέ να στα πω" και "La biri biri". Λίγο πριν μπει και ο Φεβρουάριος έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Σπαλιάρας αποχωρεί από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για να μπει στο "Survivor". 




                             Φεβρουάριος


Αυτός ήταν ένας πολύ καθοριστικός μήνας για τη διαμόρφωση ολόκληρης της σεζόν. Στα μέσα του Φλεβάρη έκανε την εμφάνιση του το "Survivor" στον ΣΚΑΙ. Οι πρώτες μέρες έφεραν ικανοποιητικά αποτελέσματα, αλλά ήδη από το 5ο επεισόδιο τα 60αρια ήταν γεγονός. Όλα τα κανάλια ήταν μουδιασμένα και δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αυτό που συμβαίνει. Περισσότερο χαμένος βγήκε ο ΑΝΤ1, αφού είδε το "Rising Star" να πέφτει κάτω από το 20% και τις σειρές "Μπρούσκο" και "Συμμαθητές" να χάνουν το μισό κοινό τους.

Λόγω και του "Survivor", είχαμε και την ιστορική μετακίνηση του δελτίου του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη, αφού μεταφέρθηκε από τις 9 στις 8. Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκαναν και οι εκπομπές "Ροντέο" και "Κάνε Παζάρι" στην απογευματινή ζώνη. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, αν και η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή τσιμπούσε κάποιες μέρες μονάδες όταν είχε καλεσμένο παίκτη του "Survivor".

Σημαντικές αλλαγές είχαμε και στον ΑΛΦΑ στην απογευματινή ζώνη. Προάγγελος ήταν η αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή από το "Ξανα Δέστε τους" και μέσα σε λίγες εβδομάδες ήρθε και το αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής, επιβεβαιώνοντας πως αυτός ο μήνας είναι ο πιο επικίνδυνος για τις εκπομπές.



                            Μάρτιος

Οι πονοκέφαλοι στον ΑΝΤ1 ήταν συνεχείς. Αποτέλεσμα ήταν να αλλάξουν προσωρινά τα σχέδια τους για τους επόμενους μήνες. Είχαν αποφασίσει να "ρίξουν στο πρόγραμμα" το "So you think you can dance" και το "Your face sounds familiar", αλλά μέσα σε μία μέρα αποφάσισαν πως πρέπει να "τρέξουν" ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης για να αντιμετωπίσουν το "Survivor". Αυτό ήταν το "I am celebrity get me out of here". Είχαν συμφωνήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να είναι ο παρουσιαστής και είχαν ξεκινήσει και οι πρώτες επαφές με υποψήφιους διαγωνιζόμενους. Τελικά, μέσα σε μία εβδομάδα όλα άλλαξαν. Το ριάλιτι "πάγωσε" και ο σταθμός άρχισε να προετοιμάζει εντατικά τα δύο νέα του σόου.  Βέβαια, η είδηση-βόμβα ήταν η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τον ΑΝΤ1 σε ένα περίεργο και αδιευκρίνιστο κλίμα.


Πρεμιέρα έκανε και η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη με τίτλο "Στον δρόμο", αλλά δεν ευτύχησε σε τηλεθέαση λόγω "Survivor", αλλά στην πορεία σώθηκε με τη μετακίνηση της στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 


Αίσθηση στα σχόλια, αλλά όχι στην τηλεθέαση έκανε και ο ελληνικός τελικός της Eurovision με σκοπό να αναδείξουμε το τραγούδι της Demy που θα μας εκπροσωπήσει. Παρουσιαστές ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και η  Έλενα Μπουζαλά.


Η μεγάλη στιγμή του Μαρτίου ήταν και η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου "Star Academy" με τον Μένιο Φουρθιώτη. Η συγκεκριμένη εκπομπή σημείωσε αρνητικά ποσοστά, αλλά χάρισε πολλές ευκαιρίες στο twitter για σχόλια και τρολλαρίσματα. Μη ξεχνάμε πως τον Μάρτιο είχαμε και το περιβόητο πέταγμα της τσίχλας σε παίκτη από τον Νίκο Καρβέλα. Στα θετικά ήταν σίγουρα η επιστροφή της Κατερίνας Γκαγκάκη στην tv.





                        Απρίλιος


Οι ανακατατάξεις στον ΑΝΤ1 συνεχίζονταν. Το "So you think you can dance" ανατίθεται στη Δούκισσα Νομικού με συμμετοχή-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα στην κριτική επιτροπή. Πρεμιέρα κάνει και ο τέταρτος κύκλος του "Your face sounds familiar" με την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στο σόου μετά το κόψιμο του "Ξανα Δέστε τους", αλλά και το πρώτο βήμα του Φώτη Σεργουλόπουλου μετά το διαζύγιο του με το STAR. 


Επίσης, αποφασίζεται να αλλάξει ώρα το "2night show" και να μεταφερθεί από τις 11.15 στις 12.15. Παράλληλα, το "Lucky Room" μεταφέρθηκε από τις καθημερινές τα Σαββατοκύριακα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μετακινηθεί το "Μπρούσκο" στις 8 και οι "Συμμαθητές" στις 9". Στο slot 10 με 12 προτιμήθηκαν σύγχρονες ελληνικές ταινίες. Οι αλλαγές αυτές δεν έφεραν κάποια συγκλονιστική αλλαγή στις τηλεθεάσεις, αλλά μπόρεσαν στον ΑΝΤ1 να διατηρήσουν την αξιοπρέπεια κάποιων προγραμμάτων. 


Η επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη είναι γεγονός! Μετά από 1 χρόνο από το διαζύγιο της με το Έψιλον, αποφασίσει να κάνει comeback στο καθημερινό πρόγραμμα, με το "Survivor Πανόραμα". Τέλη του μήνα ξεκίνησε και το " X-Factor" με μέτριες επιδόσεις.


Στο Έψιλον πάλι ανοίγουν σαμπάνιες, αφού το "Φτιάξε Καφέ" σαρώνει με διψήφια ποσοστά. Οι τηλεφωνικές γραμμές και το πολύ "Survivor" χαρίζουν στην Κατερίνα Καινούργιου απίστευτα ποσοστά. Το "Happy Day" και το "Το Πρωινό" αρχίζουν να δυσκολεύονται και ήδη τα επιτελεία αυτών των δύο εκπομπών γνωρίζουν πως η νέα σεζόν θα έρθει με αρκετές αλλαγές. Πολύ άσχημες επιδόσεις σημειώνει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σιγά σιγά φτάνει τη βάση του 10%. 


Τέλος, στον ALPHA ξεκινούν οι εκπομπές "Το καλύτερο ζευγάρι" με τη Βάσω Κολλιδά και το "Ready, steady and cook" με τον Άκη Πετρετζίκη. Η αποτυχία και των δύο ήταν παταγώδης, ενώ λίγο πριν μπει ο Μάιος ανακοινώνεται και η επιστροφή της Ιζαμπέλας Σασλόγλου στο κανάλι της Κάντζας ως διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος.





                 Μάιος


Αρχές του μήνα ξεκινά το "Master chef" στο STAR. Απέναντι από το "Survivor" δεν καταφέρνει και πολλά, αλλά τις άλλες μέρες σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενδιαφέρον είχαν και κάποιες διοικητικές αλλαγές στον ALPHA. Πρώτη του μηνός  ανακοινώνεται και επίσημα πως ο Βασίλης Παπαδρόσος γίνεται πρόεδρος του ALPHA και ο Δήμος Βερύκιος αντιπρόεδρος.  Στο κανάλι της Κάντζας ξεκινά και η σειρά "Παραμύθι αλλιώς" χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Η είδηση-βόμβα βέβαια ήταν η μεταγραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της βασικής ομάδας του από τον ANT1 στον ALPHA. Τέλη του μήνα ξεκινά και το "My way" με Αρναούτογλου-Μποτρίνι με πολύ χαμηλές πτήσεις.


Το "Star Academy" είχε την τιμητική του. Ο περιβόητος καυγάς Μένιου Φουρθιώτη με Νίκο Καρβέλα αφήνει ιστορία και τα σχόλια είναι πάρα πολλά. Μετά από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε και το διαζύγιο του γνωστού συνθέτη με το κανάλι και μία νέα δικαστική διαμάχη είχε μόλις ξεκινήσει. 


Τον Μάιο ρίχνει οριστική αυλαία και το "Ταμάμ" έπειτα από τρεις σεζόν. Δυστυχώς, η τρίτη δεν κατάφερε ποτέ να θυμίσει τα νούμερα της πρώτης και της δεύτερης και έτσι, τελείωσε αυτή η ιστορία κάπως άδοξα. 


Ο διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται με το "This is our love" της Demy στην Ουκρανία. Η Ελλάδα κατάφερε να περάσει στον τελικό, αλλά δυστυχώς το τραγούδι δεν αγαπήθηκε και οι βαθμοί δεν δικαίωσαν την επιλογή μας. 




               Ιούνιος


Αρχές του πρώτου καλοκαιρινού μήνα κάνει πρεμιέρα το "Ρουκ Ζουκ" με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1. Πολλοί περίμεναν βατερλώ στα νούμερα, αλλά τα 20αρια είναι γεγονός. Η μεγάλη είδηση βέβαια ήταν η ανακοίνωση πως ο Γιάννης Λάτσιος επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα με περισσότερες αρμοδιότητες από ότι στο παρελθόν.

Το θρίλερ του Ιουνίου ήταν το πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του "Survivor". Η αναβολή ήταν συνεχής και από εβδομάδα σε εβδομάδα ο τελικός άλλαζε συνεχώς ημερομηνία.

Τέλη του μήνα οριστικοποιείται πως ο Νίκος Μάνεσης αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αφού πρώτα είχε γίνει γνωστό πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχωρεί οριστικά από τον ALPHA.

Η βόμβα ήταν, ωστόσο, η αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή από τον ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα το "διαζύγιο" του από τον Δημήτρη Οικονόμου. Επίσης, τότε ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα του "Nomads", αρπάζοντας το παιχνίδι επιβίωσης μέσα από το STAR.

Μία ευχάριστη είδηση ήταν πως μετά από πολύ καιρό στο Mega επέστρεψε νέα εκπομπή. Παρουσιάστρια η Μαρία Κορινθίου με το χορηγημένο "Saltsa Mia", ωστόσο τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί αρκετό καιρό.

Ο μήνας κλείνει με μία πολύ αρνητική είδηση για τον κόσμο της τηλεόρασης. Αναφέρομαι στον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη εξαιτίας της νευρικής ανορεξία.




              Ιούλιος

Ο τελικός του "Survivor" είναι γεγονός και όλη η Ελλάδα αναπνέει στους ρυθμούς αυτού. Νικητής ο Ντάνος και για τις επόμενες μέρες όλες οι συζητήσεις στην τηλεόραση περιορίζονται σε αυτό. Στις αρχές του μήνα γίνεται γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΙ μετά από ανοιχτή επίθεση στην κυβέρνηση.

Η τηλεοπτική βόμβα του μήνα αυτού ήταν η απομάκρυνση των Γρηγόρη Γκουντάρα και Κατερίνα Ζαρίφη. Το "Happy Day" ανακοινώνει και επίσημα στην τελευταία εκπομπή πως η Ελένη Τσολάκη αποχωρεί από την εκπομπή και ότι θα παρουσιάζει καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη. Για το slot αυτό κλειδώνει και η Σμαράγδα Καρύδη με μουσικό τηλεπαιχνίδι. Το ίδιο διάστημα βλέπουμε και την καλοκαιρινή εκπομπή "Santo Stelio" με τον Στέλιο Χανταμπάκη με τα προβλήματα να είναι δεκάδες.

Παράλληλα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανακοινώνει πως αποχωρεί από το Έψιλον και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από το πρωινό του ΑΝΤ1. Το ίδιο ακούγεται και στην πορεία επιβεβαιώνεται  το ίδιο και για τη Σάσα Σταμάτη και για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Μέσα στον Ιούλιο "κλειδώνει" και το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στον ΣΚΑΙ, ενώ η επιστροφή της Εύης Κουτσαφτάκη είναι γεγονός.



          Αύγουστος

Η είδηση-βόμβα ήταν πως είναι πολύ πιθανό το Έψιλον να πουληθεί στον Ιβάν Σαββίδη. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα στην αρχή διαψεύδονταν, αλλά σιγά σιγά αυτό ανατράπηκε. Το twitter πήρε φωτιά με πολλούς να εύχονται το "κόψιμο" του Μένιου Φουρθιώτη. 


Την ίδια περίοδο γίνεται γνωστή η μεταγραφή του Νίκου Κοκλώνη από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 με το "Celebrity travel" και αυτή των Κατσούλη-Καραβάτου στο STAR. Παράλληλα, οριστικοποιείται το cast του "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" και αρχίζουν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για το "Nomads". 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η μεταγραφή της Κλεοπάτρας Πατλάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1. Η μεγάλη τηλεοπτική είδηση είναι πως η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία στο "Survivor Πανόραμα". Κανείς δεν περίμενε πως το κανάλι δεν θα θέλει τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Την ίδια ώρα έρχονται μαζικά διάφορες καλοκαιρινές εκπομπές στο Έψιλον με τραγικά νούμερα και ιδιαίτερους τίτλους (Μάτσες-Μούτσες, Summergram, Summer style, Summer weekend). 

Γνωστό γίνεται και πως η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει δίωρη από τρίωρη.




       Σεπτέμβριος

Ο ΣΚΑΙ έχει την τιμητική του. Το κανάλι του Φαλήρου δεν μπορεί να αποφασίσει πως θα αξιοποιήσει την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τα σενάρια ήταν άπειρα. Τελικά αποφασίσουν να της δώσουν μία καθημερινή gossip εκπομπή. Από την άλλη, πολλά είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με το ποιοι θα πάρουν θέση στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και το θρίλερ με το αν θα δούμε εκεί τον Ηλία Ψινάκη. Τελικά, η συμφωνία δεν έκλεισε και το πρόσωπο-έκπληξη ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Το "Πρωινό" ξεκινάει. Οι κριτικές για τη Φαίη Σκορδά δεν είναι αποθεωτικές και πολλοί αναφέρουν ότι το πάνελ δεν έχει δέσει. Ο Μένιος Φουρθιώτης κάνει τελικά πρεμιέρα, καταφέροντας να δημιουργήσει πανικό στο διαδίκτυο με το trailer του, στο οποίο χρησιμοποιείται η εικόνα ηθοποιών από τη σειρά "Οι δύο ξένοι".

Πολυσυζητημένες πρεμιέρες είναι αυτή του "Survival" και το "Τατουάζ". Το πρώτο επεισόδιο του πρώτου έσκισε σε νούμερα, με αποτέλεσμα μέχρι και ο Πάνος Καμμένος να συγχαρεί δημόσια το Έψιλον για την επιτυχία αυτή. Η πτώση, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει και σύντομα το ριάλιτι επιβίωσης παγίωσε τα ποσοστά του στο 5%. Ο χαρακτηρισμός στο twitter το ονόμαζε "Survivor από τα Lidl. Το "Τατουάζ" κάνει την έκπληξη και τα νούμερα του είναι πολύ καλά, με κάποια "ξεφουσκώματα" στην πορεία και πολύ συζήτηση για τις κακές ερμηνείες, τα πολλά τραγούδια και το γυμνό.

Ανατρεπτικά ήταν και τα ποσοστά της Μαρίας Μπεκατώρου με το "Still Standing", η οποία κερδίζει το "Deal" του Χρήστου Φερεντίνου. Αυτό δεν το περίμενε κανείς.




       Οκτώβριος

Το πολυσυζητημένο "Nomads" ξεκινά! Η πρεμιέρα είναι σαρωτική και πολύς λόγος γίνεται για αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το "Survivor". Στον ΑΝΤ1 δεν "ανοίγουν" σαμπάνιες, αλλά χάρη στο ριάλιτι αυτό μπορεί να σημειώνει πρωτιές τις περισσότερες μέρες. Βέβαια, στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να κάνουν πολλές διορθώσεις και εντοπίζουν το πρόβλημα στο ότι τα αγωνίσματα είναι ομαδικά και όχι ατομικά, όπως στο "Survivor". Πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι το "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια", ενώ το "4χχχ4" φανερώνει από την αρχή πως δεν θα έχει μία μακρά πορεία.

Η "Φωλιά των κου κου" ξεκινά με συνέντευξη του Ντάνου. Δεν πάει όσο καλά περίμεναν στο STAR και η εκπομπή έχει διάφορες αυξομειώσεις. 

Πρεμιέρα κάνουν και οι βραδινές εκπομπές του ΣΚΑΙ (Ελλάδα έχεις ταλέντο, Voice και My style rocks). Η αρχή είναι απογοητευτική, αλλά σιγά σιγά βρίσκουν τα πατήματα τους και η τηλεθέαση ανεβαίνει αρκετά.  Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι καθόλου καλά για το "Εδώ" και το "Ροντέο" με τα μονοψήφια να κυριαρχούν. Πολύς λόγος γίνεται και για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Βαγγέλη Περρή και Μένιο Φουρθιώτη με τον πρώτο να δικαιώνεται πανηγυρικά. 

Γίνεται γνωστό σιγά σιγά πως και το πρωινό του Σαββατοκύριακο με τη Δούκισσα Νομικού "παγώνει", αλλά και το "Sunday Live" με τους Μακρυπούλια-Μουτσινά. Τέλη του μήνα ξεκινά στον ΑΝΤ1 και η εκπομπή "Talking Nomads" με τους Ζαρίφη-Πασσά, αλλά τα νούμερα είναι απογοητευτικά και πρωτόγνωρα για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τα δημοσιεύματα θέλουν το Έψιλον να κόβει το "Εμείς" της Χριστίνας Λαμπίρη, αλλά αυτό διαψεύδεται. Καταφθάνει και το "Slam" της Ελένης Τσολάκη και η αρχή είναι πολύ δύσκολη.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η πρεμιέρα είναι σαρωτική, αλλά σιγά σιγά τα ποσοστά καταρρέουν. Η πτώση οφείλεται κατά κοινή ομολογία στην ανύπαρκτη ομάδα και στη μη ξεκάθαρη θεματολογία. 

Πρεμιέρα κάνει και το "Money Drop". Καλαίσθητο αποτέλεσμα, αλλά με μέτριες αποδόσεις. Τέλη του μήνα ξεκινά και το "late night" με τον Γιώργο Λιάγκα. Τα νούμερα είναι πολύ καλά, αλλά οι αρνητικές κριτικές διαδέχονται η μία την άλλη και εστιάζουν όλες στο αρχικό stand up comedy. 




        Νοέμβριος

Οι πρεμιέρες τον μήνα αυτόν δεν είναι πολλές. Το "Νότα Μία" της Σμαράγδας Καρύδη ξεκινά με πολλές διαβαθμίσεις στα ποσοστά τηλεθέασης. Το "Ρουκ Ζουκ" μετακινείται στη ζώνη των 5 και χάνει τους μισούς τηλεθεατές του, ενώ το "Talking Nomads" εκτοπίζεται στη νυχτερινή ζώνη. 

Τέλη του μήνα κάνει πρεμιέρα και το "Ράδιο Αρβύλα" με ένα ποσοστό-ρεκόρ και πολύς λόγος για την ιδιαίτερη σάτιρα προς το Νότη Σφακιανάκη και τη γυναίκα του. Στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται και την εποχή- μετά "Nomads" και οριστικοποιούν σιγά σιγά τα νέα concept, που θα κάνουν την εμφάνιση τους από το 2018. Παράλληλα, αποφασίζουν να αυξήσουν τη διάρκεια του "Nomads" και να αλλάξουν μέρα και ώρα το "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια". Τα αποτελέσματα της δεύτερης αλλαγής είναι τραγικά. 

Βόμβα προκαλεί και η είδηση πως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποχωρεί από το STAR και δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του "Master chef".




     Δεκέμβριος

Πρώτη του μήνα γίνεται γνωστό και επίσημα πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη παραιτείται από τον ΣΚΑΙ και μέσα σε λίγες μέρες γίνεται γνωστό πως μετακινείται στο Έψιλον. Την επίσκεψη του κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους και ανακοινώνει πως θα αλλάξει η τοποθεσία των εγκαταστάσεων και το σήμα του καναλιού. Κάπως έτσι και επίσημα ο Μενιος Φουρθιώτης ανακοινώνει πως δεν ανήκει πλέον στη διοίκηση του σταθμού. Επίσης, γίνεται γνωστό πως το "Δύο στις 2" δεν θα υπάρχει μετά τις γιορτές. 

Το "Ρουκ Ζουκ" επιστρέφει στη ζώνη των 3 και η τηλεθέαση ξαναγυρίζει στα παλιά καλά ποσοστά.  Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Χάρης Χριστόπουλος μετά το τέλος του "My style rocks" μεταφέρεται στον ΑΝΤ1 για να αναλάβει το "The bachelor".  Φυσικά ο Δεκέμβριος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και μπορεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να έχουμε και άλλες εξελίξεις. 

Αυτά και σήμερα! Αυτά και για φέτος! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη στήριξη σας αυτούς τους 4 μήνες τόσο με τα σχόλια σας, όσο και με την υψηλή επισκεψιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουν τόσο πολλοί άνθρωποι κάποιο χρόνο για να διαβάζουν τις απόψεις σου. Να περάσετε τις γιορτές υπέροχα με όποιον τρόπο επιθυμείτε εσείς. Να μη ξεχνάτε πως τα ουσιαστικά Χριστούγεννα δεν είναι τα party και τα δώρα, αλλά η αγάπη και η συναισθηματική "ζεστασιά"....



Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου θυμισατε με αυτο το αρθρο ποσα προγραμματα μηδενισε ή εστω εριξε κατα πολυ το survivor και δεν ειναι μονο αυτα κιολας,ειναι κ αλλα σηριαλ του αντ1 και του αλφα αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι μεχρι και το ραδιο αρβυλα το περιορισε στο 15-17%,κατι τετοια διαβαζω κ γελαω με κατι προσωπα του αντ1 που λενε οτι το survivor ειχε πετυχει γιατι επαιζε μονο του ενω το nomads απετυχε γιατι εχει σκληρο ανταγωνισμο,φουμαρα πουλανε τον ιδιο ανταγωνισμο ειχαν και νομιζω το ραδιο αρβυλα ειναι πιο σκληρο απο τον οποιοδηποτε ανταγωνισμο του nomads

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημοσιες σχεσεις του Αντ1 παιρνουν αριστα σε ολα τα επιπεδα. Το πλεον ουσιαστικο ειναι πως το Nomads αποτελει βατερλω για το καναλι, με 17αρια κ 800.000 τηλεθεατες, οταν οι 'συμμαθητες' μαζευαν 1.200.000!Μεχρι κ τον πρωτο μηνα, υπηρχε ανεπαναληπτο προμο κ πλεον δεν κουνιεται φυλλο στο διαδικτυο. Τους βγαζω το καπελο. Αυτο σημαινει καναλι πρωταθλητισμου, ακομα κ στην αποτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ενα μουσικο σοου κανει 20 και 25 απεναντι απο ενα σοου που κανει 80 μονο επιτυχημενο μπορεις να το πεις. Κατα τη γνωμη μου βεβαια . Οπως και το your face παροτι η παραγωγη φανηκε να μην ασχοληθηκε καν με τους σελεμπριτις να βρει δηλ καλους καταφερε και κερδισε τα live του x factor . Εγω πιστευω τους αξιζει αλλη μιά ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστο στα νεανικά κοινά οι Συμμαθητές δεν ξεπερνούσαν το 12%, ενώ το "Nomads" κάνει 22% με 25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγελε συγγνωμη, αλλα εγω την καραμελα του δυναμικου κοινου δ την τρωω. Οταν ενα προγραμμα κοστιζει 6.5εκατομμυρια κ ερχεται τριτο στην κρισιμη ζωνη, κι ο τελευταιος διευθυντης θα προτιμουσε το ' πακετο', το απολυτο cost benefit της τηλεορασης. Προφανως τα καναλια κοιτουν κυριως το 15-44, αλλα αυτη ειναι μια επιδερμικη αναλυση για κλικ. Κανεις δε δημοσιευει πως ενω μεν ενα σοου καλυπτεται κυριως απο χορηγους, οταν ερχεται η διαφημιστικη εταιρεια να διαπραγματευτει το επομενο προγραμμα, πουλα φθηνοτερα το δευτερολεπτο, γιατι πχ το Νομαδς εκανε 20% κι οχι 35.την 'πληρωνει' ο επομενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήταν "μούφα" ότι κοιτάνε κυρίως το σύνολο, ο ΑΝΤ1 δεν θα δήλωνε απογοητευμένο από τα "Δίδυμα Φεγγάρια" και δεν θα του άλλαζε την ώρα. Αντίστοιχα, ο ALPHA δεν θα έκοβε το "Στην υγεια μας ρε παιδια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγχαρητηρια αγγελε. το αρθρο σου ηταν ακρως ενδιαφερον. εντοπισα ομως καποια λαθη. η εκπομπη των καραβατου-κατσουλη που κοπηκε ηταν το 'ετοιμο το πρωινο" ενω το τραγουδι της demy τιτλοφορειται "this is love". επισης μερα και ωρα αλλαξε και το 4xxx4. καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !