Κάνει πρεμιέρα το Happy Traveller στον ΣΚΑΪ

0
Πρεμιέρα για το «Ηappy Traveller» ,με τον Ευτύχη Μπλέτσα να ταξιδεύει στην Κρήτη και στο φαράγγι της Σαμαριάς, αύριο, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ,στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ταξίδι μας ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη ,και αφού φτάσουμε Κρήτη κάνουμε βόλτα στην Κίσσαμο και στα Χανιά. Την επόμενη μέρα με την αυγή, ξεκινάμε με τις κάμερες στο χέρι τη μεγάλη πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία της Ελλάδας. Διασχίζουμε με τα πόδια τα 13 χιλιόμετρα του φαραγγιού, περνώντας από όλα τα χαρακτηριστικά σημεία της διαδρομής.
Εξερευνούμε το εγκαταλελειμμένο χωριό της Σαμαριάς στη μέση του φαραγγιού και θαυμάζουμε τα πετρώματα, τη χλωρίδα, και την πανίδα αυτού του φυσιολατρικού παραδείσου παγκόσμιας φήμης. Μετά από 7 ολόκληρες ώρες καταλήγουμε στην Αγία Ρούμελη από όπου παίρνουμε το καραβάκι και αναχωρούμε για νέες περιπέτειες.

Happy Traveller στην Κρήτη, στο φαράγγι της Σαμαριάς!
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα επεισόδια που κάναμε ποτέ. Ένα Happy Traveller γεμάτο κούραση, ιδρώτα, μαντινάδες, χαρούμενους ανθρώπους, μοναδικές φυσικές ομορφιές ,και πάρα πολύ καλή διάθεση!
Μία μοναδική εμπειρία που μοιραζόμαστε με εσάς με σκοπό να νιώσετε πως είστε εκεί μαζί μας. Φύγαμε ,λοιπόν… Αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουμε στην Κρήτη για τη μεγάλη κατάβαση του μακρύτερου Φαραγγιού στην Ευρώπη.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, μόνο στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !