Ελεονώρα Μελέτη: H εγκυμοσύνη και η διαμάχη με τον ΣΚΑΪ!

0

Πρεμιέρα με τη δική της εκπομπή "Stars System" έκανε, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η Άση Μπήλιου. Καλεσμένη στην πρεμιέρα βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποτελεί το γούρι της πετυχημένης αστρολόγου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε,μεταξύ άλλων, τόσο στην απόφαση της κάνει κατάψυξη ωαρίων και την εγκυμοσύνη της, όσο στη διαμάχη της με τον ΣΚΑΪ.

«Είναι μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε δυο μήνες πριν μείνω έγκυος. Είχε ξεκινήσει από νωρίτερα. Ήταν μια δέσμευση που είχα κάνει στον εαυτό μου όταν έκλεισα τα 38. Είχα πει θα το κάνω γιατί απλούστατα, επειδή εσύ με ξέρεις και πιο προσωπικά, είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν είχα τις συνθήκες έτσι όπως εγώ τις ονειρευόμουν, δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρίσκο να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια. Επειδή όταν πήρα την απόφαση αυτή στα προηγούμενα γενέθλια μου, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες, είπα θα το κάνω και ας μην χρειαστούν και ποτέ. Είναι μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου επώδυνη, είναι πολύ εύκολη και νομίζω ότι σε λυτρώνει. Εμένα προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε, τώρα δεν ξέρεις αν θα κάνω δεύτερο παιδί, πόσο σύντομα, αν θα είναι το ίδιο εύκολο στα 40+ όσο ήταν στα 38 μου. Γιατί εγώ ήμουν από τις πολύ τυχερές. Εμείς δηλαδή με τον Θοδωρή λέγαμε να το ξεκινήσουμε για να το πιάσουμε σε κανά 6μηνο» ανέφερε σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Σε ερώτηση της Άσης Μπήλιου σχετικά με τη σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με την αδικία, η παρουσιάστρια απαντά χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω! Εσύ θα μου πεις, γιατί κάτι έχω...Πνίγομαι, πνίγομαι πολύ. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να αντιμετωπίσω και το αντιμετωπίζω συχνά. Όταν νιώθω ότι αδικούμαι στην αρχή πληγώνομαι, πληγώνομαι πάρα πολύ,γιατί όσες φορές και αν έχω αδικηθεί στη ζωή μου προσπαθώ να μην αδικώ. Πληγώνομαι και μόλις ανασυντάξω τις δυνάμεις μου "περνάω μπροστά".Προσπαθώ να αποδώσω το δίκαιο, να βάλω τα πράγματα σε θέση. Δεν έχουν υπάρξει περιπτώσεις που να είναι μάταιο. Ειδικά, αν πιστεύω ότι έχω αδικηθεί αρκετά και δικαιώνομαι από το σύμπαν, τις καταστάσεις, από τις ίδιες τις περιστάσεις,πάντα δικαιώνομαι. Απλά, μερικές φορές τι να το κάνεις άμα δικαιωθείς μετά από καιρό και μετά από συνθήκες, το θέμα είναι να μην υποστείς την αδικία εκείνη τη στιγμή. Δεν είμαι εκδικητική, αλλά θα ήθελα να είμαι.Είμαι άνθρωπος που λέει "άστο θα το βρει από αλλού μπροστά του". Δεν είναι πάντα ωραίο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !