''Με ένα πέρασµα λαδοµπογιάς σκεπάζουν τις σκουριές...''

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Βαγγέλης Περρής, σε συνέντευξή του μέσα σε άλλα μίλησε για την τηλεόραση, τη Σπυροπούλου, αλλά και για τις αλλαγές στην ΕΛΕΝΗ...

Έχετε ζητήσει συγγνώµη στη δουλειά;  

Βεβαίως! Όµως, λυπάµαι αν οι συγγνώµες µου είναι λιγότερες από αυτές που έπρεπε.  

Έχετε υποστεί ποτέ «εµπάργκο»;  

Με κάλεσαν πριν από κάνα-δυο µήνες από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω το νησί µου, τη Σύρο. Άλλαξα το πρόγραµµά µου, εξασφάλισα τη µετακίνηση και τη φιλοξενία, αλλά τόσο εγώ όσο και η παραγωγή λογαριάζαµε χωρίς τον ξενοδόχο. Λίγες ώρες πριν πραγµατοποιηθεί το ταξίδι κι ενώ όλα ήταν έτοιµα, µας ειδοποίησαν ότι Σύρος... γιοκ.  

Πώς βλέπετε τη φετινή τηλεόραση;  

Βλέπω πολλή, αλλά όχι σαν τηλεθεατής. Κυνηγώ το παράδοξο, οπότε η εικόνα που έχω είναι στρεβλή. Παρ’ όλα αυτά έχω την εντύπωση ότι φέτος ξοδεύτηκαν πολύ περισσότερα χρήµατα, αλλά αποδείχτηκε για ακόµη µια φορά ότι δεν αρκεί να ανοίξουν οι κάνουλες µε τα ευρώ. Χρειάζεται και ένας ποταµός από ιδέες.  

Οι αλλαγές στην εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη σάς άρεσαν;  

Μου αρέσουν το σκηνικό, ο φωτισµός, εκτιµώ πολύ την προσπάθεια που γίνεται προκειµένου να λουστραριστεί ένα δεδηλωµένα κουρασµένο προϊόν. Στην αρχή η προσπάθεια θύµισε το Ναυτικό. Με ένα πέρασµα λαδοµπογιάς σκεπάζουν τις σκουριές, αλλά µετά από λίγο αυτές ξαναβγαίνουν. Στην Ελένη δεν συνέβη αυτό. Οι σκουριές χάνονται.  

Και η απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την τηλεόραση;  

Ποια απουσία; Φέτος τη βλέπω περισσότερο από άλλες χρονιές. Μόνο για τον σχολιασµό της διδασκαλίας της στο Λύκειο καταναλώθηκαν εκατοντάδες εργατοώρες!  

Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]