Νέα επίσκεψη στο ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ,
αργά το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συζητήσει με το προσωπικό των εφημερίδων και των υπολοίπων Μέσων τού οργανισμού. Τον πρόεδρο της εταιρείας υποδέχθηκε ο διευθυντής, Αντώνης Καρακούσης, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμεινε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού και συνομίλησε με τους εργαζομένους για περίπου μία ώρα. Αφού ,λοιπόν, τον προλόγισε ο διευθυντής του Βήματος, τονίζοντας την κυκλοφοριακή αύξηση της εφημερίδας, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξαγόρασε τον ΔΟΛ για να βγάλει χρήματα, αλλά για να διασωθούν δυο ιστορικές εφημερίδες και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Συνεχίζοντας, ζήτησε από τους εργαζομένους να διατηρήσουν ψηλά το κύρος των εφημερίδων, ενώ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ζήτησε να είναι πολύ προσεκτικοί με τη διασταύρωση των πηγών τους, για να αποφεύγουν τις παγίδες των fake news.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε ,όμως, και στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από την κυβέρνηση και φυσικά τα έντυπα του οργανισμού, λέγοντας ότι δεν τον πτοούν, διότι έχει συνηθίσει πια. Και εκεί τόνισε ότι «Θα απαντάμε σε όλες τις επιθέσεις», τεκμηριωμένα, με στοιχεία, και ρεπορτάζ.

Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]