Epsilon: Ποια πρόσωπα θέλουν να ενταχθούν στη νέα σελίδα του καναλιού;

2

Με στόχο το «E» να αποτελέσει τη «ναυαρχίδα» του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο τηλεοπτικό τοπίο κινείται η
νέα ιδιοκτησία του καναλιού, σε συνεργασία µε το Μέγαρο Μαξίµου. Ήδη, συναντήσεις µε ορισµένους από τους δηµοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθµό ξεκίνησε την προηγούµενη εβδοµάδα ο γενικός διευθυντής του καναλιού ,Εντ Χολ, ενώ την ίδια ώρα εµφανίζονται αρκετοί άλλοι να επιθυµούν συνεργασία και παράλληλα ακούγονται ονόµατα που θα ενδιέφεραν την νέα ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, δύο πρόσωπα τα οποία κινούνται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και φέρεται να έχουν ενδιαφέρον να απασχοληθούν στο «E» είναι ο Κώστας Αρβανίτης και η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Ο πρώτος, ο οποίος έχει και την ιδιότητα του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενηµέρωσης της 24Media του ∆ηµήτρη Μάρη, ενδεχοµένως θα αξιοποιηθεί, στο πλαίσιο και των συνεργειών που θα υπάρξουν µε βάση τη συνεργασία που έχει ο γνωστός επιχειρηµατίας µε τον Ιβάν Σαββίδη. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου συµπαρουσιάζει από την αρχή της σεζόν απογευµατινή εκποµπή στην ΕΡΤ, αλλά, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, θα ήθελε µια µετακίνηση προς το νέο τηλεοπτικό εγχείρηµα.

Το όνοµα, πάντως, που συζητείται σε πολύ υψηλά κλιµάκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό του Κώστα Βαξεβάνη, για τον οποίο εκφράζεται έντονη επιθυµία να αποκτήσει τηλεοπτικό βήµα, έστω και µέσω µιας εκποµπής, καθώς ο ίδιος έχει τις δικές του εκδοτικές επιχειρήσεις, µε βάση την κυριακάτικη «Documento». Ακόµη ένα πρόσωπο το οποίο ακούγεται είναι αυτό του γνωστού πολιτικού συντάκτη ,Τάσου Παππά, ο οποίος κινείται στον φιλοκυβερνητικό χώρο, αλλά θεωρείται µετριοπαθής και σοβαρός. Ο γνωστός δηµοσιογράφος, πάντως, εργάζεται ήδη στην «Εφηµερίδα των Συντακτών» και στον δηµοτικό ραδιοφωνικό σταθµό της Αθήνας ,και, για να απασχοληθεί πλήρως σε τηλεοπτικό κανάλι -ενδεχοµένως, δε, σε επιτελικό πόστο-, θα πρέπει να εγκαταλείψει τις θέσεις αυτές.

Τα ραντεβού που έκανε έως τώρα ο Εντ Χολ στο γραφείο του στο ισόγειο του καναλιού αφορούσαν πρόσωπα τα οποία έχουν επιτελικές θέσεις στα δελτία ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου (∆ευτέρα έως Παρασκευή) και της Αµαλίας Κάντζου (Σαββατοκύριακο). Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις, εκτός από τα γνωστά πρόσωπα, να προωθηθούν αρκετοί νεότεροι δηµοσιογράφοι, µε στόχο να υπάρξει µια εικόνα συνολικής ανανέωσης του καναλιού.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω ότι το tvnea δε θα έπρεπε να ανεβάζει ''ρεπορταζ'' που δεν έχουν καμιά βάση και από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, που λόγο του ιδιοκτήτη της έχει μανία με την κυβέρνηση, όπου ό,τι έχει γράψει για το Ε είναι μπούρδα...Ποιός ξεχνάει το ''αποκλειστικό ρεπορτάζ'' ότι δημοσιογράφοι της ερτ πανε εκεί;;Ή ότι ο διευθυντής επικοινωνίας του τσίπρα πάει ως διευθυντής στο Ε(τελικά πήγε άλλος);;Ποιός ξεχνάει την ''είδηση'' ότι στελέχη από την ΑΥΓΗ πἀνε Ε;;...λοιπόν αυτό εκθέτει και εσάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες και δεν ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ ηδη παρα πολλα ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !