ELOTIA-ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (AGE CARE BALM) . Βρείτε το στο thinknature.eu

0
Όσο κι αν η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς μας βομβαρδίζει καθημερινά με καινοτόμα, δραστικά, ενεργά συστατικά που υπόσχονται λεία, φωτεινή, νεανική όψη και υφή , όταν η επιδερμίδα δεν ενυδατώνεται σωστά κανένα από τα παραπάνω δεν ….λειτουργεί.
Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια βελούδινη επιδερμίδα προσώπου, τότε η καλή ενυδάτωση με ELOTIA -ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ από το www.thinknature.eu είναι μια από τις καλύτερες λύσεις. Είναι ένα Φυσικό-Οργανικό Προϊόν με Πιστοποίηση NaTrue. Ο φορέας πιστοποίησης NaΤrue, έχει θεσπίσει αυστηρά κριτήρια για τον έλεγχο και την πιστοποίηση φυσικών και βιολογικών καλλυντικών, έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των πιστοποιημένων προϊόντων και κατ' επέκταση την αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς τα καλλυντικά που φέρουν το σήμα NaΤrue.
Σήμερα οι παραδοσιακές χειροποίητες κηραλοιφές με καθαρό κερί μέλισσας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εκχυλίσματα βοτάνων γίνονται ανάρπαστες τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας!  Προκειμένου λοιπόν να έχει κανείς ένα υγιές δέρμα κρίνεται επιβεβλημένη η σωστή ενυδάτωσή του με κηραλοιφή από νωρίς και με συνέπεια.

Η ELOTIA - ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ είναι μια κρέμα λιπαρή, φτιαγμένη από κερί μέλισσας ,έξτρα παρθένο οργανικό ελαιόλαδο και έλαια βιολογικής καλλιέργειας από argan, καλέντουλα, αμύγδαλο, βιολογικό βούτυρο καριτέ. Ενυδατώνει και τρέφει ευαίσθητες περιοχές του δέρματος όπως το πρόσωπο , ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις ξηροδερμίας. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, καταπραΰνει το φλογισμένο και ερεθισμένο δέρμα και βοηθά στον περιορισμό της ξηροδερμίας. Είναι κηραλοιφή που ναι μεν είναι λιπαρή (αφού έχει σαν βάση το ελαιόλαδο) αλλά απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Δεν αφήνει γυαλάδα ,αλλά αντίθετα ενυδατώνει…. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Το άρωμα της είναι ανάλαφρο  και αέρινο. Προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση απ’ όλη την οικογένεια. Είναι σε γυάλινο βαζάκι πολυτελείας και είναι μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!!

Τη βρίσκουμε εδώ: ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ELOTIA

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !