πρεμιέρα 2 Ιανουαρίου στη 1 τα μεσάνυχτα


Το World Without End, μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων ετών, έρχεται στο EPSILON! H δραματική-ιστορική μίνι σειρά βασίζεται στο ομώνυμο πασίγνωστο μυθιστόρημα του διάσημου συγγραφέα, Ken Follett, ο οποίος έχει γράψει best sellers που μετρούν πάνω από 160 εκατομμύρια αντίτυπα!

Η δράση εκτυλίσσεται στο Kingsbridge της Αγγλίας τον 14ο αιώνα. Ο βασιλιάς οδηγεί τον λαό του στον Εκατονταετή Πόλεμο με τη Γαλλία, την ώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ξέσπασμα του Μαύρου Θανάτου. Ένταση, ίντριγκες, θανάσιμα μυστικά που αποκαλύπτονται, συνωμοσίες, έρωτες, πολιτικά παιχνίδια, δυνατές συγκινήσεις ,και η αναβίωση μίας ολόκληρης εποχής σε αυτήν την εντυπωσιακή παραγωγή που κόστισε τουλάχιστον 46 εκατομμύρια δολάρια

Τη σκηνοθεσία της μίνι σειράς εποχής υπογράφει ο Michael Caton-Jones (Βασικό Ένστικτο ΙΙ, Το Τσακάλι, Ρομπ Ρόι: Εις το Όνομα της Τιμής), συμπαραγωγός είναι ο Ridley Scott (Μονομάχος, Blade Runner, Alien, Hannibal) ,και πρωταγωνιστούν οι : Ben Chaplin, Charlotte Riley, Nora von Waldstätten, Oliver Jackson-Cohen.

To World Without End έρχεται την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται σε 8 επεισόδια που θα προβάλλονται καθημερινά στη 01.00 μέσα από τη συχνότητα του EPSILON.

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!


Δεν υπάρχουν σχόλια: