Dancing With The Stars: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Ποια θα είναι η παρουσιάστρια;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Και ενώ όλοι περίμεναν
από την αρχή της σεζόν τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο "Sunday Live", τα σχέδια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν. Η φήμη που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου είναι μία και αφορά στην επιστροφή του Dancing With The Stars!

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να γινόταν αρκετός λόγος για μία ειδική εκδοχή του διάσημου celebrity show, αυτή με τους καλύτερους παίκτες των πρώτων 5 κύκλων του show, όμως η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν ολοκαίνουργιο κύκλο Dancing With The Stars που θα σηματοδοτεί φυσικά την επιστροφή του διάσημου show στο prime time του ΑΝΤ1.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν, μάλιστα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές φαίνεται πως έχουν βάση, μιας και πληροφορίες του Yupiii επιβεβαιώνουν τα ραντεβού με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και την επιθυμία στον νέο κύκλο του show να είναι η εκρηκτική Ειρήνη Κολιδά που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Η μεγάλη έκπληξη βέβαια έρχεται στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, που μπορεί κανείς ακόμα να μην είναι σε θέση να μιλήσει ανοιχτά, αλλά το επικρατέστερο είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια, που είχε σφραγίσει με την παρουσία της το λαμπερό show χορού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Dancing With The Stars είναι το μακροβιότερο show του είδους του στην ελληνική τηλεόραση και αν επιστρέψει αυτός θα είναι ο 6ος (!) κύκλος, ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης δεν υπήρξαν ποτέ «αγκάθι» στην πορεία του παρά την τεράστια τριβή του με το τηλεοπτικό κοινό.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μεγάλη χαζομάρα να επιστρέψει η Ζετα στο Dwts θα υπερκαει τηλεοπτικά αφού ήδη παρουσιάζει το Rouk Zouk σε καθημερινή βάση και την Celebrity εκδοχή του πράγμα που σημαίνει οτι θα είναι 6-7 μέρες την εβδομάδα στους δέκτες μας καλύτερα να βγει το Sunday live γιατί θα είναι με τον Μουτσινα που θα μοιράζονται τον χρόνο και ο καθένας θα αναλάβει δικά του κομμάτια στο σοου αν θέλει απεγνωσμένα να βγει το Dwts ας το βγάλουν την νέα σεζόν 2018-2019 νομίζω οτι το Sunday live είναι ενα φρέσκο πρόγραμμα και είναι δικαιο και προς τους τηλεθεατες να βγει απο την στιγμή που έχει ανακοινωθεί στην παρουσίαση προγράμματος και το προμοταρανε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !